Samsung SUHDTV KS8005 passar fint i de flesta vardagsrum

Samsung SUHDTV KS8005

Söker du en stor tv med ypperlig bildkvalitet är KS8005 ett bra val

av #TV #Samsung
9.5

Samsungs nya 55-tummare SUHDTV KS8005 ger mycket för pengarna. I den här tunna tv-apparaten finns det mycket ny teknik, exempelvis Quantum Dot Display, som ger naturligare färger med över en miljard färgnyanser, och HDR 1000 som gör bilderna mer detaljrika.

Fantastisk bildkvalitet
Det är svårt att beskriva bildkvaliteten på ett bra sätt, men tv:n har en imponerande kontrast och underbara färger och partier i bilden som ska vara mörka blir verkligen det och inte det minsta grådaskiga. Allt detta blir särskilt märkbart i naturfilmer som ofta innehåller många färger, till exempel gröna nyanser.

Tyvärr upplever vi lite hack i bilden och enda sättet att bli av med den störningen är att stänga av funktionen Auto Motion Plus, som används för att reducera rörelseoskärpa vid exempelvis sportsändningar.

Till SUHDTV KS8005 hör en extern kopplingslåda kallad One Connect som gör det betydligt enklare att ansluta enheter till tv:n. Lådan kopplas till tv:n med en enda sladd och i själva lådan sitter hdmi-, usb- och ljudanslutningarna.

Lättstyrd
Samsung har putsat lite på operativsystemet Tizen som är intuitivt och det är lätt att navigera bland alla inbyggda appar som Netflix och YouTube. Även menysystemet är välgörande enkelt och gjort för att det ska behövas så få knapptryckningar som möjligt.

Fjärrkontrollen, som kommunicerar med tv:n via Bluetooth är liten och lätt att förstå sig på.

Ljudet är inget som direkt imponerar, men det är inte så konstigt med tanke på hur tunn tv:n är. En tv av den här kalibern bör kompletteras med ett ljudsystem för att upplevelsen ska bli total.

Samsung SUHDTV KS8005 finns att köpa här via Prisjakt


+ Hög bildkvalitet med HDR och Quantum Dot
+ Elegant
+ Lätt att hantera
Auto Motion Plus hackar

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Samsung SUHDTV KS8005 har hög bildkvalitet och många funktioner.

Specifikationer

Märke
Samsung
Mått
123 x 71,2 x 4,0 cm (utan stativ)
Upplösning
3840 × 2160 pixel
Nätverk
WiFi, Bluetooth
Anslutningar
4x hdmi, 3x usb, 1x lan
Vikt
20 kg (med stativ)
Effekt
210 Watt
Övrigt
HDR, Quantum Dot, Micro Dimming, Auto Motion Plus, röststyrning