Kameraet på bagsiden tager udmærkede billeder, men det er ikke en decideret kameratelefon.

ZTE Nubia RedMagic 6

Nubia RedMagic 6 är en högpresterande smartphone, men dens fläkt låter alldeles för mycket vid krävande användning.

av Morten Skeldal Østergaard #Telefon #ZTE
8.1

RedMagic 6 är en telefon som är byggd för att vara så snabb som det bara är möjligt. Oavsett om du spelar spel eller surfar på internet kan du känna att du sitter med en väldigt kraftfull mobil.

Skärmen har en extremt hög uppdateringshastighet på 165 Hz. Det är särskilt tydligt när du spelar, men du märker det också när du snabbt bläddrar igenom en lång hemsida. Om du skrollar snabbt uppåt så att
text och bilder rör sig över skärmen, kan du fortfarande uppfatta att texten rör sig mjukt och flytande istället för att uppdateras i små hack.

Skärmen är övervägande mycket skarp och kontrasten hög. När ljusstyrkan vrids upp maximalt kan du utan problem använda mobilen utomhus på en solig dag.

RedMagic 6 kan bli ganska varm när den utsätts för krävande arbetsuppgifter. Vi kunde nästan inte röra vid baksidan efter att vi kört en app som testade telefonens prestanda. En fläkt blåser ut varm luft på sidan av mobilen vilket är något alldeles extra. Den blev vi dock snabbt frestade att stänga av, för den har en hög ljudvolym. Det hjälper inte heller att ljudet låter som ett högfrekvent vinande.

Vi har aldrig tidigare upplevt en så kraftig högtalare i en mobil. När du har skruvat upp volymen maximalt ärljudnivån faktiskt direkt obehaglig. Det är något man bör vara uppmärksam på innan man sätter volymen på 100 procent och lämnar telefonen någonstans där andra ska vara i samma rum. Fel ringsignal vid en påringning kan nästan förväxlas med ett brandlarm.

RedMagic 6 har en batteritid på lite över ett dygn. Det enda du behöver göra är att stänga av de mest strömkrävande effekterna. Lyckligtvis går det att göra med en liten röd knapp i ena hörnet. Mobilen är både stor och tung så det kan vara svårt att få plats med den i byxfickan. Du måste verkligen åtrå den stora och utmärkta skärmen som är huvudorsaken till otympligheten om du ska stå ut med att bära den med dig.


+ Väldigt snabb

+ Fantastisk skärm

– Högljudd fläkt

 

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Nubia RedMagic 6 är en högpresterande smartphone, men dens fläkt låter alldeles för mycket vid krävande användning.

Specifikationer

Märke
ZTE