Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Med Galaxy Note 8 visar Samsung att de fortfarande är bland de bästa på att göra enorma mobiltelefoner.

av #Telefon #Samsung
9.3

Samsung Galaxy Note 8 är den perfekta mobiltelefonen för alla med stora händer. Skärmen är nämligen inget annat än enorm. Med sina 6,3 tum är den faktiskt större än många e-bok-läsare.

Det betyder förstås att det är lättare att läsa vad som står på skärmen, men det resulterar samtidigt i att det är något av en skön konst att balansera telefonen om man envisas med att vilja hantera den med en hand.

Det är inte bara storleken som skiljer Galaxy Note 8 från konkurrenterna. Samsungs telefon är på många andra sätt extrem. Först och främst är den extremt dyr, nästan femsiffrigt. Den är faktiskt en av de dyraste telefoner vi har testat. Det höga priset kommer sig av de imponerande specifikationerna.

Skärmen är, bokstavligt talat, det stora dragplåstret hos Note 8. Storleken imponerar, men det är inte allt. Kontrasten är riktigt bra och när man har fotograferat med den utmärkta dubbelkameran är det ett rent nöje att titta på bilderna efteråt.

För den som är van vid en mer traditionell storlek på mobiltelefoner tar det tid att vänja sig vid denna jätte. Det går bara inte att hålla den i en hand och sköta allt med tummen. Här krävs det två händer. Pekpennan som sitter inuti telefonen är till god hjälp för att peka och skriva på skärmen. Det är enkelt att snabbt anteckna något och den fungerar även perfekt för att trycka på menyer och ikoner.

Galaxy Note 8 är en riktig supertelefon som bjuder in till användning. Tyvärr är inte batteritiden särskilt bra. Vid intensivt bruk av gps, kamera och anteckningar med pennan klarar sig telefonen knappt en dag från morgon till kväll.


+ Bra skärm
+ Fin anteckningsfunktion
Dyr


Samsung Galaxy Note 8 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Samsung Galaxy Note 8

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Med Galaxy Note 8 visar Samsung att de fortfarande är bland de bästa på att göra enorma mobiltelefoner.

Specifikationer

Märke
Samsung
Processor
Exynos 8895 Octa
Ramminne
6 GB
Lagring
64 GB
Skärmstorlek
6,3 tum
Skärmupplösning
1440 x 2960 pixel
Batteritid
Li-Ion 3300 mAh
Batterikapacitet
22 timmar
Operativsystem
Android 7.1.1
Nätverk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
Mått
162.5 x 74.8 x 8.6 mm
Vikt
195 gram
Fingeravtrycksläsare
Ja
Kamera
12 megapixel
Minneskortläsare
Ja
Övrigt
Pekpenna