Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung har en vinnare

av Mikkel Jacobsen #Telefon #Samsung
9.1

Samsung kan inte låta bli att göra utsökta telefoner. Även om telefonerna i Galaxy A-serien inte är lika snabba som de i S-serien, har A5 samma läckra design, en fantastisk kamera och ett tilltalande pris.

Det känns lättsamt att navigera i A5. Det går smidigt och det finns en uppsjö av förinstallerade appar från Samsung, Google och Microsoft. Tillsammans skapar de den funktionalitet vi förväntar oss. Oavsett om man vill chatta med Skype, skriva ett brev, skicka e-post eller hitta till en adress, så finns allt där från början. Och förstås Play Butik som ger tillgång till resten av alla appar som finns till Android.

Det är svårt att önska sig mer av kameran. Med sina 16 megapixel tar den alldeles utmärkta bilder och det finns gott om filter och inställningar för den som vill lägga ner lite extra tid på att fotografera. Det går att filma i 1080p och även här är det svårt att sakna något.

Batteriet håller för flera dygns passningsläge och när batteriet väl måste laddas tar det bara trekvart innan det är fullt igen. En annan smart detalj är att tid, datum och meddelanden hela tiden visas på låsskärmen. Det gör det extremt lätt och bekvämt att ha järnkoll på vad klockan är och om det har kommit några spännande meddelanden.

Samsung Galaxy A5 (2017) finns att köpa här via Prisjakt


+ Bra skärm
+ Fantastisk kamera
+ Bra batteri

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Nya Samsung Galaxy A5 är en snygg telefon med en läcker skärm till ett vettigt pris.

Specifikationer

Märke
Samsung
Processor
1.9 GHz (8 kärnor)
Ramminne
3 GB
Lagring
32 GB + microSDXC (max 256 GB)
Skärmstorlek
5.2 tum, Super AMOLED
Skärmupplösning
OLED, 1920 x 1080 pixel
Operativsystem
Android
Mått
71.4 mm x 7.9 mm x 146.1 mm
Vikt
159 g
Fingeravtrycksläsare
Ja
Kamera
16 Megapixel, CMOS - f/1.9