Huawei P10

P10 klarar sig bra mot de stora konkurrenterna på mobiltelefonmarknaden.

av #Telefon #Huawei
9.3

Kinesiska Huawei tar hjälp av Danny Saucedo för att lansera sitt stora hopp, mobiltelefonen P10 Plus. Anledningen till att Danny figurerar i reklamen för telefonen är enligt Huawei att den har så bra kamera. En sak är i alla fall säker: Huawei gör produkter som utan tvekan kan räknas in i samma liga som iPhone och Galaxy.

Även om P10 Plus inte kostar lika mycket som giganternas senaste telefoner är den kvalitetsmässigt inte långt ifrån konkurrenterna Samsung och Apples toppmodeller. Kameran är till exempel suverän, skärmen perfekt skarp och formgivningen elegant samtidigt som telefonen är härligt enkel att använda.

Formmässigt gör P10 Plus ingen större väsen av sig, men det är ingen nackdel. Det finns absolut en plats för slätstrukna telefoner på en marknad där andra käbblar om vems skärm som går mest runt sidorna eller vilken mobil som har den mest spektakulära baksidan.

Det går att ta riktigt bra bilder med kameran och det finns mängder med inställningar att experimentera med. Bilderna blir skarpa och färgerna läckra.

Lång batteritid
Batteritiden är riktigt bra och telefonen hålls vid liv i ett dygn vid normal användning, det vill säga telefonsamtal, sociala medieappar och fotografering. Under vårt test låg telefonen i passningsläge i åtskilliga dygn innan batteriet krävde påfyllning.

Som sig bör hittar vi Android 7.0 i telefonen, så här finns alla de senaste nyheterna i operativsystemet. Den som inte har använt Android tidigare lär sig det snabbt eftersom telefonen visar en snygg och enkel variant av det flexibla operativsystemet.

Huawei P10 är en solid mobiltelefon som inte gör stort väsen av sig. Vi gillar det. P10 är perfekt för dig som vill ha en telefon som klarar allt men som inte har behov av att visa det för alla andra.


+ Neutral design
+ Skarp skärm
+ Bra kamera
+ Lång batteritid


Huawei P10 Plus finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Huawei P10 Plus

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

P10 är perfekt för alla som vill ha en modern mobiltelefon som kan allt utan att skryta med det.

Specifikationer

Märke
Huawei
Processor
Kirin 960, Octacore 2.4/1.8 GHz
Ramminne
4 GB
Lagring
64 GB (plats för microSD-kort)
Skärmstorlek
5.1 tum
Skärmupplösning
1920x1080 pixel
Anslutningar
Usb c
Batterikapacitet
3200 mAh
Operativsystem
Android 7.0
Nätverk
LTE Cat 9 B1/3/7/8/20/38
Kamera
12MP+20MP Leica Dual Camera, Hybrid AF, OIS, Dual Tone LED