Test av Sandberg Firestorm

Sandberg Firestorm

Bra speltangentbord med rimligt pris

av #Tangentbord #Sandberg
7.3

Bra tangentbord med mekaniska tangenter är som regel ganska dyra, men Sandberg Firestorm tar en annan väg med en prislapp som känns rimlig.

Tangenterna ger samma känsla av kvalitet som betydligt dyrare konkurrenter. Det finns till och med en numerisk del i full storlek, men trots det tar inte Firestorm upp särskilt mycket plats. Tangenterna sitter nämligen ända ut till tangentbordets kant.

Tangenterna är bakgrundsbelysta och färgerna kan ställas in tangent för tangent med det program som hör till. Det hämtas från Sandbergs hemsida, men varken den processen eller inställningarna av ljuset är särskilt fintrimmade, så det blir en del experimenterande innan det blir som man tänkt sig. Det är dock lätt att byta ljusmönster via en rullmeny i programmet och resultaten kan bli riktigt spektakulära.

Eftersom det inte finns någon ram kring tangenterna läcker det ut en hel del ljus under dem, vilket gör hela ljusspektaklet lite mindre imponerande.

Det finns ett handlovsstöd som skruvas fast på tangentbordets undersida. Hela den här konstruktionen känns billig och den gör att man måste bestämma sig om stödet ska sitta där permanent eller inte. En magnetkoppling, som vi har sett i andra tangentbord, är en betydligt smidigare och elegantare lösning.


+ Bra tangenter
+ Numeriskt tangentbord
Montering handlovsstöd
Klumpig installation

Läs mer om Sandberg Firestorm


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bra speltangentbord med rimligt pris

Specifikationer

Märke
Sandberg
Anslutning
Usb
Tangentljus
Ja
Kabellängd
1,8 meter