Plaststödet i bakkant håller mobilen eller surfplattan i rätt lutning.

Sandberg 2in1 Bluetooth Keyboard

Ett bra Bluetooth-tangentbord för mobila enheter.

av #Tangentbord #Sandberg
6.5

Sandberg specialiserar sig på allehanda lågpristillbehör till datorer och mobiltelefoner. Det rör sig inte alltid om topprodukter, men ibland får de till en riktigt bra pryl till ett högst vettigt pris. Ett sådant exempel är Sandbergs 2in1 Bluetooth Keyboard.

Tangentbordet har alla funktioner vi kan önska oss i den här prisklassen. Det går till exempel att styra musikuppspelning och minimera all appar i en surfplatta. En något överraskande funktion är att det går att byta mellan två enheter med ett snabbt kortkommando. Vi kopplar upp tangentbordet samtidigt till en iPad och en Android-platta och det fungerar otroligt smidigt att byta mellan de två. Kudos!

Tack vare fyra gummifötter står tangentbordet stadigt på vilket bord som helst. Upphöjningen i bakkant fungerar som ett stöd för mobilen eller surfplattan, som hamnar i rätt vinkel när man skriver text. Det går dock inte att ändra lutningen, det blir till att sträcka på sig eller sjunka ihop om bilden inte hamnar rätt. Upphöjningen är en förlängning av tangentbordet och kan därmed inte tas loss, vilket gör det bökigare att packa ned tangentbordet i en datorväska. Trots att tangentbordet är i full bredd finns det ingen numerisk del.

En annan detalj som är värd att notera är att tangentbordet ligger helt plant på bordet. Är du mån om ergonomin får du leta vidare. Å andra sidan är Sandberg 2in1 så pass prisvärt att den som bara skriver lite grand då och då får ett funktionellt och lätt Bluetooth-tangentbord.


+ Prisvärt
+ Många funktioner
Knöligt att packa ned
Halvdan ergonomi

Läs mer om Sandberg 2in1 Bluetooth Keyboard


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett bra Bluetooth-tangentbord för mobila enheter.

Specifikationer

Märke
Sandberg
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Nej