Den store drejeknap i øverste højre hjørne bruges til at skrue op og ned for lyden.

Razer BlackWidow V3 Pro

Om du vill ha något av det bästa inom tangentbord är BlackWidow V3 Pro det perfekta valet.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Razer
9.3

Ja, priset för Razers nya tangentbord är förvånansvärt högt, men det är även kvaliteten.

BlackWidow V3 Pro har några av de bästa mekaniska tangenterna som finns. Brytarna under varje knapp är perfekt anpassade, så det krävs precis lagom mycket tryck för att trycka ner dem. Tangenterna avger ett tydligt klickljud som ger en klar känsla när en tryckning registreras. Det här är ett tangentbord som är bra både för spel och för att skriva texter snabbt.

När tangentbordet nu är så dyrt som det är, då är det bra att det kan användas till lite av varje. Du kan välja fritt mellan hela tre alternativ för att ansluta tangentbordet: Bluetooth, USB-kabel och Razers egen trådlösa USB-mottagare. Därför kan BlackWidow V3 Pro användas med både datorer, surfplattor, mobiler och allt möjligt annat som kan kopplas ihop med ett USB- eller Bluetooth-
tangentbord. 

Om du använder tangentbordet utan kabel är du beroende av det inbyggda batteriet, och det kan enligt Razer hålla BlackWidow V3 Pro vid liv i upp till 200 timmar. Det är värt att notera att det är om du använder tangentbordet utan belysning. Vi hade använt tangentbordet med belysning i mindre än två arbets- dagar när batteriet tog slut.

Ett bekvämt handledsstöd i plast ingår i lådan. Kudden ger en bra skrivställning när du har händerna på tangentbordet, men vi önskar att stödet hade kunnat fästas magnetiskt på tangentbordet. Det står i alla fall stadigt på bordet, så att det inte glider när du skriver.


+ Tre anslutningsmöjligheter

+ Fantastiska tangenter

– Rejält pris

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Om du vill ha något av det bästa inom tangentbord är BlackWidow V3 Pro det perfekta valet.

Specifikationer

Märke
Razer
Antal tangenter
108
Tangentljus
Ja
Kabellängd
2 m