MSI GK-701

MSI GK-701 Mechanical Gaming Keyboard

Ett sant nöje för fingrarna

av #Tangentbord #MSI
9.0

En av den senaste tidens minitrender är mekaniska tangentbord. MSI vill inte vara sämre och presenterar nu sin variant i form av GK- 701, som mycket väl kan vara med och konkurrera med mer kända märken.

Allting med GK-701 känns välgjort. Ovansidan är tillverkat av ett stycke tjock aluminium som ger en extremt stabil och robust känsla. De mekaniska tangentomkopplarna från tyska Cherry håller för 50 miljoner nedslag och på kabeln till datorn sitter det en guldpläterad usb-kontakt. Till och med de gummiklädda stöden på undersidan känns gedigna med tillfredsställande klick när de fälls ut.

För kännarna kan det vara kul att veta att omkopplarna är av typen Cherry MX Brown, som är en standardomkopplare anpassad för både spel och kontorsprogram.

En finess är att flera av tangenterna dubblerar som multimedieknappar för att till exempel justera ljudvolymen, eller spola, starta eller stoppa film och musik direkt från tangentbordet.

Detta är på det stora hela ett genomarbetat tangentbord för den som spenderar dagarna med att skriva.

Det enda som finns att klaga på är avsaknaden av handlovsstöd, men med lite vana är det ingenting som vi egentligen känner behov av.

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett riktigt bra tangentbord för alla som skriver mycket. Högsta byggkvalitet.

Specifikationer

Märke
MSI
Anslutning
USB
Antal tangenter
105
Tangentljus
Ja, rött
Övrigt
Cherry MX Brown