Microsoft Surface Keyboard

Microsoft Surface Keyboard

Bra Bluetooth-tangentbord för Windows.

av #Tangentbord #Microsoft
8.5

Surface Keyboard ser ut som ett alldeles vanligt tangentbord till en dator, och det är precis vad det är. Nästan. Eftersom det är Microsoft som gör det är det i första hand anpassat för datorer i olika former som kör Windows. Men eftersom det ansluts via Bluetooth fungerar det även till såväl iPad som Android-enheter.

Ett par av snabbknapparna fungerar dock endast med Windows 10. En av dem startar till exempel kalkylatorn i operativsystemet, något som de flesta antagligen klarar sig utan. Är tangentbordet kopplat till Android eller iOS går det till exempel att använda tangenterna för att ändra ljusstyrka och ljudvolym.

Surface Keyboard är i full storlek och tangenterna känns som om de vore hämtade från en bärbar dator. Det går att skriva snabbt och tack vare storleken finns det plats för numeriska tangenter till höger, vilket är en lisa för alla som knappar in siffror hela dagarna.

Ovandelen är tillverkad i aluminium, medan undersidan består av plast och gummilister som gör att tangentbordet står stadigt på skrivbordet. Surface drivs av två AAA-batterier som sitter i ett rör undertill i bakkant. Batterierna är inte uppladdningsbara utan måste bytas när de är tomma. Batteriröret gör också att tangentbordet lutar lite, vilket ger en trevligare arbetsställning. Tangenterna är dock ganska glatta, så det är lätt hänt att fingrarna glider lite snett när man skriver fort.

Surface Keyboard är ganska tungt och inte särskilt behändigt. Det passar bättre stående på ett skrivbord än att packas ned i datorväskan.


+ Bra skrivställning
+ Numeriska tangenter
Ej uppladdningsbart


Microsoft Surface Keyboard finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Microsoft Surface Keyboard

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Microsofts Surface Keyboard gör sig bäst tillsammans med Windows-produkter på en fast plats i hemmet.

Specifikationer

Märke
Microsoft
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Nej