Drejeknapperne bevæger sig i små hak, så du får en præcis fornemmelse af, hvor langt du har drejet knapperne rundt.

Loupedeck Live

Loupedeck Live är ett litet och praktiskt tangentbord som vi inte visste att vi behövde.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Loupedeck
10.0

Loupedeck Live är som en liten kommandocentral med praktiska genvägar till Windows och till program. Vi visste inte att vi behövde en pryl som Loupedeck Live innan det stod bredvid vårt vanliga tangentbord och gjorde allting lite enklare. Anslut bara USB-kabeln till en ledig port på datorn och installera Windows-programmet som finns på Loupedecks hemsida, så är du redo.

Loupedeck Live består av tre delar: åtta vanliga knappar, sex vridreglage som kan tryckas ner som knappar och slutligen tolv touch-knappar som du själv kan ändra utseende på. Det är de sistnämnda som gör Loupedeck Live värt pengarna.

Som utgångspunkt har Loupedeck Live genvägar till många program. Vreden kan till exempel användas för att zooma in och ut i bildbehandlingsprogram, och Loupedeck tar själv reda på vilket program du har öppnat och byter ut sina genvägar. Vi blev särskilt nöjda med genvägarna till Windows. Här är ett av vreden kopplade till ljudvolymen och ett annat till skärmens ljusstyrka, så att du alltid har dem nära till hands. Det finns en direkt genväg till inställningarna i Windows, och en annan knapp är ett litet stoppur, där du kan avläsa den uppmätta tiden direkt på knappens lilla skärm. Om du är missnöjd med funktionerna i en viss uppsättning kan du öppna Loupedeck-programmet i Windows och lägg till nya funktioner på knapparna. Det är otroligt enkelt och du kan dessutom hämta nya uppsättningar med genvägar från Loupedecks hemsida, om det inte redan finns genvägar till dina favoritprogram i Loupedeck Lives mjukvara. På hemsidan finns bland annat genvägar som fungerar med Excel eller Google Chrome.

Knapparna och chassit är massivt konstruerade och det känns helt rätt när du trycker eller vrider på dem. Reglagen rör sig i små märkbara skåror så att du kan känna exakt hur långt du har vridit dem.


+ Praktiska genvägsknappar

+ Skräddarsy knapparnas funktioner

+ Bra konstruktion

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Loupedeck Live är ett litet och praktiskt tangentbord som vi inte visste att vi behövde.

Specifikationer

Märke
Loupedeck
Anslutning
USB-C
Antal tangenter
26
Tangentljus
Ja
Kabellängd
2 meter