Tasterne er godt bebelyst nedefra.

Logitech MX Keys Mini

Logitech MX Keys Mini är ett bra Bluetooth-tangentbord att använda tillsammans med din telefon eller surfplatta.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Logitech
8.1

MX Keys Mini är ett litet tangentbord som förvandlar mobilen eller surfplattan till ett seriöst arbetsredskap.

Det går att ansluta ända upp till tre Bluetooth-enheter med MX Keys Mini och snabbt växla mellan dem med hjälp av snabbtangenter. Vi använde MX Keys Mini med en Android-mobil och en iPad, och det fungerade oklanderligt.

Att tangentbordet kan kopplas samman med flera olika enheter innebär att vissa tangenter har upp till fem olika tecken, så både Mac-och PC-användare får sitt lystmäte stillat. Det kan bli lite förvirrande  när man letar efter rätt tangent. Det finns till exempel tre @-tecken på tangentbordet.

Det uppladdningsbara batteriet lyfter den bakre delen av tangentbordet, så att knapparna får en bra skrivhöjd. Tangenternas kvalitet är i nivå med en genomsnittlig bärbar dator. De har förhållandevis kort slaglängd, så det kan vara svårt att känna om tangenten är helt ner tryckt. Om du vill ha ett tangentbord för hemmabruk rekommenderar vi ett med bra mekaniska tangenter, men som ett mobilt tangentbord fungerar MX Keys Mini bra.

Metallramen som tangenterna är monterade i är mycket robust. Den ger inte med sig ett dugg, oavsett hur hårt du skriver. MX Keys Mini står bra på bordet tack vare stora gummitassar på undersidan.


+ Växlar enkelt mellan tre Bluetooth-enheter

+ Solid konstruktion

– Förvirrande tecken

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Logitech MX Keys Mini är ett bra Bluetooth-tangentbord att använda tillsammans med din telefon eller surfplatta.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Ja