Du får tre produkter i én pakke med MX Keys Combo.

Logitech MX Keys Combo For Business

MX Keys Combo For Business är ett inbjudande - men också ganska dyrt - paket ned bland annat en av de bästa musarna vi testat från Logitech.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Logitech
8.3

Du får ett komplett Logitech-paket med mus, tangentbord och handledsstöd i paketet MX Keys Combo.

Musen i paketet är MX Master 3 som är en av Logitechs bästa kontorsmöss. Den passar perfekt i handen med knappar som sitter precis där de ska. Mushjulet är ett kapitel för sig: Du kan sätta ordentlig fart på det i ett spinn som varar i mer än 10 sekunder. Det är perfekt när du snabbt ska gå ner till botten av en lång hemsida eller ett omfattande kalkylblad med massor av rader.

På sidan av musen sticker en liten hylla ut där du kan vila tummen, så det är ingen konst att arbeta med MX Master 3 i flera timmar åt gången. Det medföljande tangentbordet MX Keys är inte lika bra. Ramen är bra och rejält byggd, men tangenterna är inte mycket bättre än för en genomsnittlig bärbar dator.

Både mus och tangentbord kan anslutas till datorn via Logitechs nya trådlösa Bolt-teknik. Anslut bara en liten adapter till USB-porten så är du igång. Det går även att ansluta musen och tangentbordet till exempelvis en surfplatta eller en mobil via Bluetooth.

Tangentbordet är förhållandevis lågt, så vi kände egentligen inte något större behov av det medföljande handledsstödet. Det är mjukt och behagligt, så om du är typen som behöver vila handlederna när du skriver är det skönt att ha tillgång till det.


+ Supermus

+ Bara en adaptor

– Medelmåttiga tangenter

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

MX Keys Combo For Business är ett inbjudande - men också ganska dyrt - paket ned bland annat en av de bästa musarna vi testat från Logitech.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
Trådløs USB-adapter eller Bluetooth
Antal tangenter
104
Tangentljus
Ja