Keys-To-Go är stöttåligt och klara utspillt kaffe. Det är dock inte särskilt skönt att skriva på.

Logitech Keys-To-Go

Keys-To-Go är inte mycket bättre än att skriva direkt på skärmen.

av #Tangentbord #Logitech
4.9

Logitechs Keys-To-Go är ett litet och tunt Bluetooth-tangentbord för iOS-enheter, men det fungerar lika bra till Android och Windows-datorer – så länge de har Bluetooth förstås. Flera av specialtangenterna för iOS fungerar även i Android. Hemknappen minimerar till exempel alla öppna appar och de två volymknapparna för att ändra ljudvolymen fungerar precis likadant i Android som i iOS.

Tangentbordet är täckt av ett gummiliknande material som känns ungefär som ett tunt lager neopren (används i dykardräkter). Det gör att tangentbordet tål en del vattenstänk. Det är, enligt Logitech, spillsäkert. Vi spolade rent det under kranen och det fungerade alldeles utmärkt. Gummihöljet gör också att tangentbordet tål att packas ned i en väska utan större omtanke.

Det följer med en liten plastskena som trycks fast i överkant. I plastskenan kan sedan surfplattan placeras medan man skriver. Det fungerar alldeles utmärkt och skärmen hamnar i en behaglig vinkel när man sitter och skriver.

Dessvärre är det just skrivandet som är det sämsta med Keys-To-Go. Tangenterna sticker upp så lite att tangentbordet i praktiken är plant. Därför är det svår att känna enskilda tangenter och det är i det närmaste omöjligt att skriva med korrekt fingersättning. Det slutar oftast med pekfingervalsen medan man tvingas titta på tangenterna hela tiden för att träffa rätt. I praktiken ger därför Keys-To-Go inte några större fördelar jämfört med att skriva direkt på skärmen.


+ Plastskena för pekdatorn
+ Vattentåligt
Svårt att känna tangenterna

Logitech Keys-To-Go finns att köpa här via Prisjakt
Läs mer om Logitech Keys-To-Go


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Keys-To-Go är inte mycket bättre än att skriva direkt på skärmen.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Nej
Kabellängd
-
Övrigt
Batteritid: 3 månader
Mått: 137 x 242 x 6 mm
Vikt: 180 g