Test av Logitech K780

Logitech K780

Logitech K780 är ett trådlöst tangentbord som fungerar med allt.

av #Tangentbord #Logitech
8.7

Det går nästan inte att kalla Logitech K780 för ett Bluetooth-tangentbord. Det passar bättre med multienhet, som Logitech själva kallar det, eftersom tangentbordet fungerar med många olika enheter.

Faktum är att tangentbordet går att ansluta till iOS-enheter, Mac-datorer, Android-pekdatorer och -mobiler och Windows-datorer. Det är inte ens begränsat till Bluetooth, med en medföljande usb-adapter kan K780 även anslutas till en dator som inte har Bluetooth.

Tangentbordet kan vara anslutet till tre enheter samtidigt och det går att växla mellan dem med en tangenttryckning. Den är lätt att uppskatta den här funktionen, exempelvis när man arbetar vid datorn och behöver växla till telefonen för att skriva ett sms.

Ovanför den översta raden med tangenter finns det ett fast stöd som håller mobilen eller pekdatorn stabilt medan du skriver. Bortsett från de runda tangenterna är K780 utformat som ett vanligt datortangentbord med tangenter för kortkommandon och en numerisk del till glädje för alla Excel-älskare.

Tangentbordet behöver aldrig laddas. Det drivs av två AA-batterier som sitter i mobilstödet. Här finns också den lilla usb-adaptern som gör att tangentbordet kan anslutas till en dator utan Bluetooth. Tangentbordet är ganska tungt, så det är inte någon lämplig reskamrat. Däremot ligger det stadigt på skrivbordet.


+ Tre enheter samtidigt
+ Numerisk del
+ Fungerar även utan Bluetooth

Logitech K780 finns att köpa här via Prisjakt
Läs mer om Logitech K780


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Logitech K780 är ett trådlöst tangentbord som fungerar med allt.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Nej
Övrigt
Batteritid: 1 år
Mått: 158 x 380 x 8 mm
Vikt: 875 g