Logitech G Pro Keyboard

Logitech har gjort ett enkelt tangentbord som passar mycket bra för datorspel.

av Torben R. Simonsen #Tangentbord #Logitech
8.9

Logitech satsar som så många andra företag på datorspelande. Nu kommer ett riktigt mekaniskt speltangentbord för datorspelare som ställer höga krav på sina speltillbehör.

Logitech G Pro är ett dyrt mekaniskt tangentbord som bara innehåller det som datorspelare behöver. Här finns ingen numerisk del, vilket gör tangentbordet mer kompakt. Det är trist för alla som sitter på kontor och matar in siffror dagarna i ända, men för alla andra innebär det mer plats på skrivbordet.

Till G Pro har Logitech utvecklat en helt ny tangentteknik kallad Romer-G som ska ge en känsla av att trycka på en mekanisk tangent samtidigt som det krävs mindre kraft att trycka ned tangenten än i andra mekaniska tangentbord – eller mer exakt 45 gram. Trots det är det lite jobbigt att framför allt hålla en tangent nedtryckt.

Det går att ställa in ljuset i de bakgrundsbelysta tangenterna och programmera enskilda tangenter. Det hela fungerar riktigt bra och det är enkelt att hantera inställningarna och få tangentbordet att fungera som man vill.


+ Kompakt och robust
+ Bra inställningar
+ Avtagbar usb-kabel
Högt pris


Logitech G Pro finns att köpa här via Pricerunner

Läs mer om Logitech G Pro

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kompakt mekaniskt tangentbord med helt ny tangentteknik och många smarta funktioner.

Specifikationer

Märke
Logitech
Anslutning
Usb 2.0
Antal tangenter
90
Tangentljus
Ja
Kabellängd
1,8 meter