Test av HyperX Alloy FPS Pro

Kingston HyperX Alloy FPS Pro

HyperX Alloy FPS Pro är ett kompakt tangentbord som är lätt att ta med – på gott och ont.

av #Tangentbord #Kingston
8.2

Vi har testat produkter från Hyperx förut och de har alltid hållit väldigt hög kvalitet. Därför är det mes spänning som vi kastar oss över speltangentbordet HyperX Alloy FPS Pro.

Det är mycket kompakt och därför lätt att ta med, även om det väger ovanligt mycket. Tyngden har en poäng eftersom det gör att det står stadigt på bordet medan man spelar. En bra detalj i sammanhanget är att kabeln kan tas bort och att man därmed slipper vira den varv efter var runt tangentbordet vid transport.

HyperX Alloy FPS Pro är mindre än andra tangentbord och det känns som ett mellanting mellan den typ av tangentbord som sitter i en bärbar dator och ett traditionellt som står på skrivbordet. Det är lite för litet för min smak och det är svårt att vänja sig att skriva på det. Entertangenten är ovanligt smal och det är lätt att missa den i hastigheten när man skriver om man är van vid den gamla vanliga som är bredare. Dessutom saknas den numeriska delen.

Efter ett tag hittar fingrarna rätt och man vänjer sig. Då är det skönt att skriva på de mekaniska tangenterna. Särskilt mellanslagstangenten ger ifrån sig ett ovanligt tillfredsställande ljud och man behöver aldrig vara osäker på om man har tryckt ner den.

Beträffande specialtangenter går det bara att justera ljudnivån och styra musikuppspelning, vilket räcker gott i vardagen.


+ Kompakt
+ Extra funktionstangenter
+ Bra respons
Ganska litet


Kingston HyperX Alloy FPS Pro finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Kingston HyperX Alloy FPS Pro

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kingston HyperX Alloy FPS Pro är ett fantastiskt tangentbord, men bara om du kan vänja dig vid att det är ganska litet.

Specifikationer

Märke
Kingston
Anslutning
Usb 2.0
Tangentljus
Ja
Kabellängd
1,5 meter