HyperX Alloy Elite RGB

HyperX Alloy Elite RGB ser ut som ett klassiskt anonymt tangentbord, tills ljuset tänds.

av #Tangentbord #HyperX
7.0

HyperX Alloy Elite RGB är ett klassiskt mekaniskt tangentbord helt i svart och så länge ljuset i det är släckt ser det ut som vilket annat tangentbord som helst. Men när ljuset slås på blir det ljusshow för hela slanten.

Förutom en numerisk del för alla Excel-vurmare finns det även tangenter för att ställa in ljuset och för att hantera musik och ljudvolym. Det sistnämnda sker via ett brett rullhjul i metall överst till höger, som ger oöverträffad känsla vid volymjusteringen.

Det följer med åtta extra tangenter i metallfinish, som är tänkta för datorspelare som snabbt behöver identifiera de viktigaste speltangenterna. Det är en kul detalj som få andra har nytta av.

Själva tangentbordet är gediget och välbyggt. Det märks inte minst på vikten, som klockar in på imponerande 1,5 kilo. Det innebär att Alloy Elite RGB står rejält stadigt på skrivbordet – även under de mest hektiska spelmomenten.

Den som är van vid ett platt tangentbord från en bärbar dator ryggar tillbaka. Här reser sig tangenterna högt upp och det krävs mer tryck vid varje nedslag, men man vänjer sig snabbt.

En följd av mekaniken är att det låter betydligt mer än vad vi är vana vid. Den som skriver hårt och snabbt lär störa omgivningen med sitt eviga klickande. Något att tänka på om ni är fler därhemma. Klickljudet är helt klart störande och det tillsammans med en titt på prislappen gör att Alloy Elite RGB inte är ett tangentbord för alla.

I bakkant finns det en usb-utgång för en mus, ett usb-minne eller för att ladda upp mobilen. Det är skönt att snabbt kunna ansluta usb-enheter på detta sätt.


+ Bra känsla i tangenterna
+ Välkonstruerat
Högljutt


HyperX Alloy Elite RGB finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HyperX Alloy Elite RGB

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Vill du ha något extra att ställa på skrivbordet får du med HyperX Alloy Elite RGB ett gediget, välfungerande och ljudligt tangentbord.

Specifikationer

Märke
HyperX
Anslutning
USB
Antal tangenter
112
Tangentljus
Ja
Kabellängd
1,8 m
Övrigt
Vikt: 1,5 kg
Mått: 44,5 x 17 x 3,8 cm
Handledsstöd, 8 extra speltangenter