Tastaturet spilder næsten ingen plads på rammen rundt om tasterne.

Deltaco TB-631 Bluetooth Keyboard

Kompakt tangentbord för alla enheter.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Deltaco
7.4

Deltacos kompakta Bluetoothtangentbord fungerar till en rad olika enheter och operativsystem. Det är enkelt att installera och skönt att skriva på – en stund.

Det drivs av två AAA-batterier, som inte ingår. De sitter i den upphöjda bakkanten som ser till att tangentbordet får rätt lutning när man skriver på det.

För att para ihop TB-631 med en ny enhet ska Fn- och C-tangenterna hållas nedtryckta tills en blå lysdiod blinkar. Därefter är det bara att leta efter tangentbordet i den enhet som det ska anslutas till. När tangentbordet är valt i listan visas det en kod som ska skrivas på tangentbordet för att slutföra parningen. Detta är ju ett standardförfarande som här fungerar perfekt.

Eftersom TB-631 är anpassat för olika operativsystem kan det ställas in efter vilken enhet det används med för tillfället. Det sker genom att Fn-tangenten trycks ner tillsammans med tangenten för rätt operativsystem. Vi har testat det med en Androidtelefon, en iPad Mini och en pc med Windows 10. I samtliga fall sker parningen utan problem.

Det kompakta formatet till trots är tangenterna nästan fullstora och den som kan skriva med alla tio fingrar kan mycket väl göra det utan att behöva snegla på tangenterna. Tangentomkopplarna påminner mycket om de som sitter i lite billigare bärbara datorer. Det innebär att det blir tröttsamt att skriva i längden och TB-631 ska nog mest ses som en nödlösning för den som på resande fot behöver kunna skriva i surfplattan eller mobiltelefonen.

På undersidan finns det en strömbrytare, så att tangentbordet kan stängas av när det packas ner i en väska.


+ Lätt att ansluta
+ Nästan full storlek
Halvdana tangenter

Läs mer om Deltaco TB-631 Bluetooth Keyboard


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett billigt och smidigt tangentbord som fungerar till Android, iOS och Windows. Inte lämpligt för den som skriver mycket.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Anslutning
Bluetooth
Antal tangenter
78
Tangentljus
Nej
Övrigt
180 g