Test av Deltaco TB-137

Deltaco TB-137

Kombinerat tangentbord och fodral till pekdatorn.

av #Tangentbord #Deltaco
7.2

En av de viktigaste egenskaperna med ett Bluetooth-tangentbord är att det ska vara lätt att ta med. Det lever Deltaco TB-137 till fullo upp till.

TB-137 består egentligen av två delar: ett litet och lätt tangentbord samt ett fodral i läderimitation som skyddar inte bara tangentbordet utan även pekdatorn som tangentbordet är tänkt att anslutas till.

Själva tangentbordet är inte särskilt imponerande. Det är för litet för att skriva på med korrekt fingersättning. Dessutom är det lätt att ofrivilligt låsa det eftersom det sitter en låsknapp där raderatangenten vanligen finns. Den övre raden innehåller enbart tangenter för olika funktioner, till exempel att styra musik. Alla dessa tangenter fungerar till både Android och iOS, även om TB-137 säljs som ett renodlat Android-tillbehör.

Detta är inte det mest solida tangentbord vi har testat. Tar man tag i sidorna är det lätt att böja det. När det sitter på plats i fodralet är dock detta inget problem. Det hålls fast av ett antal magneter, så att det sitter kvar när man skriver. Fodralet rymmer en pekdator på upp till tio tum och datorn fästs i de övre hörnen med två resårband. I monterat tillstånd ser det hela nästan ut som en liten bärbar dator. När paketet ska packas ner hålls fodralet ihop av ett längsgående resårband.

På det stora hela är TB-137 ett vettigt köp om du behöver skriva mycket på din pekdator.


+ Magnetfäste
+ Skyddar pekdatorn
Litet och klent


Deltaco TB-137 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Deltaco TB-137

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Deltacos tangentbordsfodral är ett praktiskt tillbehör till pekdatorn.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Anslutning
Bluetooth
Tangentljus
Nej