Test av Deltaco TB-135

Deltaco TB-135

Ett kompakt Bluetooth-tangentbord som tar liten plats och som tål det mesta.

av #Tangentbord #Deltaco
8.6

Deltacos TB-135 är ett välbyggt litet Bluetooth-tangentbord som kan fällas ihop och bli så kompakt att det faktiskt ryms i en ficka eller sidofack i datorväskan. I hopfällbart läge är det svårt att se hur någonting ska kunna skada tangentbords yttre metallskal. TB-135 tål att ligga löst i en väska med andra hårda föremål.TB-135 känns rejält och det kan varken vridas eller böjas. Det följer dessutom med ett etui att förvara det hopfällda tangentbordet i. Etuiet har ett magnetlås och dubblerar som ett praktiskt stativ för mobilen eller surfplattan medan man skriver.

TB-135 fälls ihop från båda sidor mot mitten och det är mycket enkelt att fälla ut det när man ska börja skriva. Samtidigt som det fälls ut startar det och är omgående klart för användning, om det är parat med mobilen/surfplattan sedan tidigare. Tangenterna är av samma typ som i bärbara datorer och det känns när en tangent är nedtryckt. Det går att skriva relativt snabbt och obehindrat på det, trots att tangenterna är ganska små.

Det finns inte fristående snabbknappar, men sifferraden överst fungerar även för att styra exempelvis musik när Fn-tangenten hålls nedtryckt. Den knappen ger för övrigt en rad specialfunktioner på många av tangenterna.

Deltaco TB-135 är ett ovanligt lyckat minitangentbord som fullt ut motiverar det inte alldeles låga priset. Det är ett givet val för alla som vill ha ett bra och riktigt portabelt Bluetooth-tangentbord.


+ Hopfällbart
+ Gediget
+ Bra tangenter

Deltaco TB-135 finns att köpa här via Prisjakt
Läs mer om Deltaco TB-135


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett kompakt Bluetooth-tangentbord som tar liten plats och som tål det mesta.

Specifikationer

Märke
Deltaco
Anslutning
Bluetooth, micro usb för laddning
Tangentljus
Nej
Kabellängd
-
Övrigt
Batteritid: 80 h
Mått utfällt: 253 x 93 x 14 mm
Mått hopfällt: 147 x 93 x 17 mm
Vikt: 500 g