Ved siden af OLED-skærmen sidder den lille vippeknap, som kan styre forskellige funktioner på pc'en.

ASUS ROG Azoth

ROG Azoth är ett kvalitetstangentbord med mångsidiga anslutningsmöjligheter och praktiska funktioner.

av Morten Skeldal Østergaard #Tangentbord #Asus
9.1

ROG Azoth är ett bra och mångsidigt tangentbord som ansluts till datorn med Bluetooth, trådlös USB-adapter eller USB-kabel. En trådlös anslutning uppnås bäst med den lilla adaptern som kan gömmas undan på baksidan av tangentbordet, där den hålls på plats i ett litet fack med hjälp av en magnet så att den inte kan falla ut och försvinna.

De högkvalitativa tangenterna har en något skrovlig yta som ger en bra kontakt med fingrarna. De stannar också mycket plötsligt när du trycker på dem, så du kan skriva snabbt utan att behöva undra om varje tryckning har blivit registrerad.

Kontrasten mellan framför allt de mörkgrå tangenterna och de svarta tecknen på dem är ganska låg, så det kan vara svårt att se vad det står på dem. Belysningen syns bara längst upp på varje tangent, och på grund av tangentbordets kompakta design placeras många specialtecken på tangentens framkant, där de inte alls går att läsa om man sitter i ett svagt upplyst rum.

I övre högra hörnet finns en liten svartvit skärm som bland annat visar hur mycket batteri som finns kvar och vad tangentbordet är anslutet till. Bredvid skärmen kan du justera ljudvolymen med en liten vippknapp. En rund knapp på kanten ändrar vipp-knappens funktion, exempelvis för att ändra ljusmönstret på tangenterna eller styrkan på tangentbelysningen.


+ Högkvalitativa tangenter

+ Smart vippknapp

– Svårt att tyda enskilda tecken

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

ROG Azoth är ett kvalitetstangentbord med mångsidiga anslutningsmöjligheter och
praktiska funktioner.

Specifikationer

Märke
Asus
Anslutning
USB-adapter, Bluetooth
Antal tangenter
75
Tangentljus
Ja
Kabellängd
1,8 m