TomTom Golfer 2

En smart golfklocka som är enkelt att använda

av Emil Jensen #Smartklockor #TomTom
9.2

TomTom Golfer 2 är en golfklocka som gör det roligare att gå på golfrundan. När vi testar att åka till närmaste golfbana hinner vi bara sätta oss i bilen innan klockan hittade vägen dit.

Det tar några minuter att lära sig att förstå sig på menyerna, som styrs med en knapp nedanför skärmen. Knappen är inte tryckkänslig men det är ramen runt den och den används för att flytta sig åt de olika hållen i menyerna. Till en början är det svårt att ta till sig hur det fungerar, men när man väl greppar tanken med systemet fungerar det mycket bra och det gör det enkelt och intuitivt att styra klockan.

Klockan visar hur långt hålet är som man ska slå ut på och den registrerar automatiskt hur många slag man får på varje hål. När rundan är klar är det kul att titta tillbaka på hur det gick.

Utöver det mäter klockan hur långt man går och det går att lägga upp mål för hur långt man vill gå eller hur många kalorier man önskar förbränna. Och så visar den vad klockan är också.

Golfer 2 är ganska stor, så den är knappast något man vill bära till vardags. Den är mer av en kul golfpryl med några spännande funktioner som kan vara trevliga. Om inte annat så slipper man ju fylla i scorekortet medan man spelar. Det är inte illa. TomTom Golfer 2 gör det den ska utan större problem.


+ Lätt att komma i gång
+ Fungerar på många banor
+ Kul
Stor och oskön


TomTom Golfer 2 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om TomTom Golfer 2

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

TomTom Golfer 2 är en fin liten golfpryl som man kan ha mycket kul med och som gör golfrundorna lite roligare.

Specifikationer

Märke
TomTom