Der er et stort udvalg af urskiver til skærmen. Her var vi valgt en klassisk model.

Huawei Watch GT2 46 mm

Smartklocka som visar tid, mäter antal steg, tar pulsen och mycket annat.

av #Smartklockor #Huawei
8.4

14 dagar, 4 timmar och 17 minuter. Så lång tid tog det innan Huaweis smartklocka GT2 bad oss att ladda batterierna igen. I ett vanligt armbandsur vore en driftstid på veckor en katastrof, men för att vara en smartklocka som kommunicerar med mobiltelefonen är det faktiskt riktigt bra. Batteritiden blir kortare ju fler av klockans alla funktioner som används, men det är i slut­ändan ändå en klar förbättring i förhållande till den första generationens smartklockor.

Startskärmen i GT2 kan ställas in att efterlikna en analog klocka med visare, men det finns många andra urtavlor att välja mellan. De kan visa det mesta, från hur många steg du har tagit under dagen till hur många kalorier som har förbrukats.

Klockan drivs av operativsystemet Google Wear OS, som kommunicerar med appen Huawei Health för Android eller iOS. Det är lätt att komma överens med menysystemet i GT2. Från urtavlan går det att dra vertikalt eller horisontellt för att komma åt funktioner som till exempel stegräknare, larm och meddelanden. På klockans baksida finns det en pulsmätare som kontinuerligt mäter pulsen.

För att spara ström är skärmen för det mesta släckt. När man vrider på armen för att se vad klockan är vaknar skärmen, men det fungerar tyvärr inte alltid perfekt. Ibland måste rörelsen göras om för att klockan ska reagera.


+ Många funktioner
+ Lång batteritid
Trögstartad skärm

Läs mer om Huawei Watch GT2


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Många funktioner och lång batteritid i en smartklocka som är en praktisk förlängning av mobiltelefonen.

Specifikationer

Märke
Huawei
Skärmstorlek
1,39 tum
Skärmupplösning
454 x 454 pixel
Operativsystem
Wear OS
Minne
2 GB
Lagring
4 GB
Batteritid
14 dagar
Vikt
41 gram (endast boett)
Systemkrav
Android, iOS