Den kæmpestore powerknap gør det nemt at tænde og slukke for printeren.

Pantum M6500W

Man har sparat lite för mycket när man gjorde den inte speciellt tillförlitliga Pantum M6500W.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Pantum
5.7

Pantum M6500W framstår inte som en dyr och avancerad skrivare, och det är den inte heller. Priset är relativt lågt, och tyvärr gäller det kvaliteten också. Den kompakta laserskrivaren styrs med en stor manöverpanel på vänster sida. Panelen gör det enkelt att välja bland skrivarens funktioner och en liten skärm visar om allt är som det ska. Knapparna på panelen är ganska instabila, men som tur är behöver du inte använda knapparna speciellt ofta om du inte är typen som tar många fotokopior.

Windows-programmet för att styra skrivaren är ganska primitivt jämfört med konkurrenterna, men det var inga problem med att hitta rätt. Det största problemet under vår tid med den här skrivaren var dess något instabila Wi-Fi-anslutning till vårt nätverk. Det hände ofta att vi inte kunde ansluta till skrivaren, så vi tvingades starta om både datorn och skrivaren för att skriva ut vårt dokument. Det tröttnar man på i längden.

När skrivaren slutligen skriver ut är kvaliteten egentligen ganska bra. Bokstäver är snygga och skarpa även med så små teckensnitt att vi fick granska dem med lupp. Grafik och bilder tenderar att få små vita ränder när det handlar om stora, enhetliga ytor. Utskriftshastigheten är bra. Vi fick ut cirka 15 sidor i minuten, men det är ju mätt från det ögonblick som skrivaren börjar skriva ut. Den tid man får vänta innan första sidan kommer ut ur skrivaren kan däremot vara väldigt lång. Vid ett flertal tillfällen fick vi vänta i över en halv minut på att skrivaren skulle starta, så vi hann börja tvivla på om skrivaren ens var uppkopplad och påslagen.

Det finns inte utrymme för något pappersmagasin inuti skrivaren, så du måste göra lite plats på bordet framför M6500W för att kunna fälla ut A4-facket till skrivarpappret.


+ Skarpa bokstäver

–  Rangliga knappar

–  Dålig wifi-anslutning

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Man har sparat lite för mycket när man gjorde den inte speciellt tillförlitliga Pantum M6500W.

Specifikationer

Märke
Pantum
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
1200 x 1200 pixels
Anslutning
USB
Nätverk
Wi-Fi 4
Mått
41,7 x 30,5 x 30,1 cm
Pappersfack
150
Svartvita sidor per minut
15