HP LaserJet Pro MFP M28W

En driftsäker liten monokrom laserskrivare från HP.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Hewlett Packard (HP)
8.6

Hör det till ovanligheterna att du skriver ut foton, utan bara vill ha en skrivare som fungerar utan att bråka när du behöver skriva ut ett dokument eller exempelvis en flygbiljett? Då är den här HP-skrivaren det perfekta valet.

LaserJet Pro MFP M28W är en mono­krom laserskrivare. Den kan med andra ord bara skriva ut i svart. Med en laserskrivare är det slut med intorkade färgpatroner – oavsett hur sällan du skriver ut. Utskriftskostnaderna blir också lägre än med en bläckskrivare. En tonerkassett kostar visserligen runt 500 kronor, men den räcker å andra sidan till 1000 sidor (55 öre/sida).

Det går förhållandevis snabbt att skriva ut. Första sidan kommer ut efter knappa tio sekunder och sedan spottar MFP M28W ut runt 15 sidor i minuten. Utskriftskvaliteten är mycket hög och all text blir skarp och tydlig.

Skrivaren kan anslutas till en enskild dator via usb eller trådlöst via Wi-Fi (802.11n). Därmed går det även att skriva ut direkt från mobiltelefoner med HP:s utmärkta app via Apple AirPrint eller Google CloudPrint.

Ovanpå locket finns det en skanner som läser in dokument med god upplösning. Den används även för att kopiera ett dokument – något som är mycket lätt att göra.

Detta är en komplett lösning som täcker in alla behov av dokumentutskrifter, kopiering och bildläsare. Den rekommenderade maximala utskriftsvolymen är 2 000 sidor i månaden.

De stora fördelarna är att skrivaren är kompakt och inte tar så stor plats och att den är riktigt billig med tanke på vad vi får.


+ Skarpa utskrifter
+ Skanner + kopiator
+ Billig

Läs mer om HP LaserJet Pro MFP M28W


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Billig laserskrivare med många funktioner.

Specifikationer

Märke
Hewlett Packard (HP)
Typ
Laserprinter
Färg eller svartvit
S/H
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
600 x 600 dpi
Upplösning bildläsare
1200 x 1200 dpi
Anslutning
Usb, Wifi
Mått
36 x 26,4 x 19,7 cm
Pappersfack
150
Svartvita sidor per minut
18