Der er ingen skærm i printeren, så du må styre den med nogle få knapper på toppen eller via din pc eller telefon.

HP LaserJet Pro 3002dwe

LaserJet Pro 3002dwe är en basal laserskrivare som skriver ut knivskarpa svartvita texter.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Hewlett Packard (HP)
7.9

HP LaserJet Pro 3002dwe är nästan så basal som en skrivare kan bli: Det finns ingen skanner för kopiering och du kan bara skriva ut i svartvitt. Den mest avancerade funktionen är att automatiskt kunna skriva ut på båda sidor av pappret. Detta är alltså en skrivare för dig som inte har några avancerade utskriftskrav, utan mest behöver skriva ut konsertbiljetter eller liknande då och då. Skulle du behöva skriva ut längre texter är det dock inte något problem: Skrivaren spottade ur sig 32 sidor per minut från skrivaren efter att den första sidan hade levererats.

Texten på utskrifterna är super-skarp. Vi fick vrida upp förstoringen på ett elektroniskt mikroskop innan vi började se lite sudd i bokstävernas kanter. Den här skrivaren är avsedd att användas ansluten till ett nätverk, antingen ett trådlöst sådant eller via en nätverkskabel. En skärm hade dock gjort underverk vid installationen av skrivaren. Vi hade problem med att lyckas ansluta 3002dw till vårt trådlösa nätverk och varje gång skrivaren skulle försöka hjälpa oss skrev den ut ett par A4-sidor med hjälptexter. Det slutade med att vi till slut hade ett litet berg med välmenta hjälptexter framför oss, men till slut lyckades vi få en fungerande anslutning mellan skrivaren och nätverket. 

När du köper skrivaren ingår ett halvårs gratis medlemskap i HP:s skrivartjänst, vilket bland annat innebär att du automatiskt får en ny toner när den befintliga börjar ta slut. Om du vill fortsätta prenumerera på den tjänsten efter provperioden måste du betala. Det kostar från 29 kronor per månad beroende på dina behov.


+ Skarpa textutskrifter

+ Bra pris

– Krånglig installation

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

LaserJet Pro 3002dwe är en basal laserskrivare som skriver ut knivskarpa svartvita texter.

Specifikationer

Märke
Hewlett Packard (HP)
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
1200 x 1200 DPI
Mått
75,8 x 36,7 × 36,6 cm
Pappersfack
250
Svartvita sidor per minut
32