HP Envy Photo 6230

HP Envy Photo 6230

Bra fotoskrivare med egen bläckservice

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Hewlett Packard (HP)
7.8

HP Envy Photo 6230 är i grunden en tämligen vanlig fotoskrivare, om det inte var för en sak: Den beställer nytt bläck när det håller på att ta slut.

Skrivare stöder HP Instant Ink, som är ett automatiserat prenumerationssystem på bläck där skrivaren känner av när bläcket börjar sina och beställer nytt, så att bläckpatronerna hinner levereras i lagom tid tills de behöver bytas. Det finns olika abonnemang beroende på hur mycket som skrivs ut varje månad.

Det billigaste abonnemanget är faktiskt gratis, men då får man skriva ut maximalt 15 sidor per månad. Det dyraste går på 99 kronor i månaden, vilket ger 300 utskrifter i månaden.

För den som inte tycker om att pilla med inställningar är Envy Photo 6230 en lisa. Allt klaras elegant med HP:s tillhörande app i mobilen.

Utskrifterna är generellt sett mycket lyckade, möjligen med en liten tendens att bli väl färgglada. Vi lyckades inte tömma patronerna under testperioden, men bläcknivåerna tycks sjunka ganska snabbt. Det är dock inget större problem om man använder Instant Ink.

Utskriftshastigheten är bra och Envy Photo 6230 är en riktigt bra liten fotoskrivare. Jag hade inte reagerat alls om den hade kostat ett par hundralappar mer.


+ Fina utskrifter
+ Smart bläckabonnemang
Drar mycket bläck


HP Envy Photo 6230 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HP Envy Photo 6230
Läs mer om HP Instant Ink

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

En bra fotoskrivare som utan vidare kunde kosta några hundralappar till.

Specifikationer

Märke
Hewlett Packard (HP)
Typ
Bläckskrivare
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
Optimerade färger med upp till 4800 x 1200 dpi
Upplösning bildläsare
Upp till 1200 dpi
Antal bläckpatroner
2
Nätverk
802.11b/g/n