HP DeskJet 3639

HP DeskJet 3639

HP DeskJet 3639 skulle vara en fantastisk skrivare om det inte hade varit för de tydliga strecken på utskrifterna.

av #Skrivare #Hewlett Packard (HP)
6.2

Jag blir förargad över att strecken är så tydliga som de är på utskrifterna från HP DeskJet 3639. Annars hade detta varit en seriös kandidat nästa gång jag själv ska köpa en skrivare till mitt hemkontor. Färgerna i fotoutskrifter är överraskande naturtrogna och klara, och de mörka områdena är också snygga.

Men hårstrået i soppan är de lodräta streck som skrivarhuvudet åstadkommer på utskrifterna. Det är verkligen synd då skrivaren kostar endast 600 kronor och därmed skulle kunna vara det självklara valet för alla som vill ha en billig men bra skrivare som klarar det mesta.

Skrivaren är enkel att installera trots att den inte har någon skärm, något som dock har visat sig vara svårt att åstadkomma. Snabbguiden leder dig in på HP:s installationshemsida, och efter att du har laddat hem ett litet program hittas skrivaren på ditt trådlösa nätverk. Det är enkelt, det är snabbt – och det fungerar!

Utskriftshastigheten är visserligen ganska långsam om man jämför med skrivare i ungefär samma prisklass. Knappt 3,5 minuter för 10 sidor text är tämligen slött, och 7 minuter för 10 sidor med en blandning av text och bilder är tillfredsställande men inte bättre än så.
Skrivaren har en ganska speciell design med vitt chassi och blåa detaljer, vilka leder tankarna till någon form av rymdskeppsinspiration. Jag tycker att det är snyggt, men det kan vara ett utseende som inte passar alla. HP DeskJet 3639 är verkligt tyst när den arbetar, så den kan utan problem användas i lokaler tillsammans med andra människor eftersom den inte stör speciellt mycket.

Skrivaren har stöd för smartmobilutskrifter via Wi-Fi Direct och Apples AirPrint.


+ Enkel installation
+ Bra färgåtergivning och kontrast
Långsam
Streck i utskrifterna


HP DeskJet 3639 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om HP DeskJet 3639

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

HP DeskJet 3639 skulle vara en fantastisk skrivare om det inte hade varit för de tydliga strecken på utskrifterna.

Specifikationer

Märke
Hewlett Packard (HP)