Epson WorkForce Pro WF-4820DWF

Mångsidig skrivare för alla utskriftsbehov.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Epson
8.5

Med allt i ett-skrivaren WF-4820DWF har Epson lyckats få plats med en mängd bra funktioner i en liten och kompakt skrivare.

Det är enkelt att ansluta WF-4820DWF till en dator och det är nästan lika lätt att koppla ihop Epsons app i mobiltelefonen med skrivaren. Det är lätt att hantera skrivarens olika funktioner via den stora inbyggda färgskärmen, som också tydligt visar vad som sker. Skrivaren tar oss i hand under installationen i nätverket, som Epson lyckas göra till en tämligen okomplicerad uppgift. Just detta kan på andra håll vara orimligt krångligt. Via skärmen är det lätt att välja funktion och den visar tydligt när bläcket börjar ta slut.

WF-4820DWF mår allra bäst på ett hemmakontor. Den kan placeras där det passar eftersom den kan anslutas på så många olika sätt. När vi testar att skriva ut en bild från en iPad via AirPrint går det lika galant som när vi skriver ut från datorn. Välbelysta fotografier blir i det närmaste perfekta och det är bara i mörkare partier i bilderna som det går att se att det saknas en del nyanser.

En fördel med WF-4820DWF är att den använder separata patroner för varje färg. I billiga skrivare samsas ofta de tre grundfärgerna cyan, magenta och gult i samma patron, som måste bytas så fort en av färgerna är slut. Det slipper vi här, vilket torde leda till lägre utskriftskostnader. WF-4820DWF har också stöd för full duplex, det vill säga att det går att skriva ut på båda sidorna av ett papper.


+ Många anslutningsmöjligheter
+ Fina utskrifter
+ Kompakt

Läs mer om Epson WorkForce Pro WF-4820DWF


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

En prisvärd och kompakt skrivare som kan anslutas på alla sätt, både trådat och trådlöst. Fin utskriftskvalitet och många funktioner.

Specifikationer

Märke
Epson
Typ
Multifunktionsskrivare, bläck
Färg eller svartvit
Färg
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
4 800 x 2 400 dpi
Upplösning bildläsare
1 200 x 2 400 dpi
Antal bläckpatroner
4
Anslutning
Usb, Wi-FI, ethernet
Nätverk
Wi-Fi 4
Mått
42,5‎ x 38,9 x 26,5 cm
Pappersfack
250 ark
Färgsidor per minut
12
Svartvita sidor per minut
25