Epson WorkForce Pro WF-3725

Epson WorkForce Pro WF-3725

En stor kontorsskrivare som skriver både snabbt och snyggt, men den är testets överlägset dyraste skrivare.

av #Skrivare #Epson
8.0

Om jag hade 1 700 kronor till att investera i en ny skrivare, skulle jag välja Epson WorkForce Pro WF-3725. Om din budget är mer begränsad finns det rimligare alternativ, men WF-3725 gör allting bra.

Installationen går snabbt, och både monteringen av de fyra medföljande bläckpatronerna och anslutningen till ett trådlöst nätverk genomförs utan problem. Menyn framstår som proffsig jämfört med de flesta konkurrenter – den är kliniskt minimalistisk och mycket enkel att hitta i. Skrivaren har många anslutningsmöjligheter, och du kan skriva ut från dator eller smartmobil via Wi-Fi Direct, Epsons egen app, Apple AirPrint, Google Cloud Print eller NFC.

Utskriftshastigheten är bra. En minut och tolv sekunder för tio sidor text är suveränt, och även tre minuter och tjugo sekunder för tio sidor med text och bilder är väldigt bra. Kvaliteten på utskrifterna är för det mesta oklanderlig. Motiven på färgbilderna har bra kontrast som får detaljer att framträda tydligt. Bilderna har dessutom utmärkt skärpa och naturtrogna färger med bra mättnad. Ett litet minus är en aning gulstänk i bilderna, vilket syns på mörka bakgrunder.

Man kan hävda att kvaliteten och hastigheten ska vara väldigt bra om man investerar nästan 2 000 kronor i en skrivare, men om man vänder på argumentet så är det inte alla skrivare i samma prisklass som ger lika fint resultat som WorkForce Pro WF-3725.

Innan du väljer den här skrivaren ska du dock vara uppmärksam på storleken. Med sina voluminösa 42x38x25 centimeter breder den ut sig ordentligt, och eftersom skrivaren dessutom väger 8,6 kilo flyttar du inte på den hur som helst när du väl har installerat den.


+ Snabb
+ Hög bildkvalitet och användarvänlighet
Tar stor plats på skrivbordet
Gula färgstänk


Epson WorkForce Pro WF-3725 finns att köpa här via Prisjakt

Läs mer om Epson WorkForce Pro WF-3725

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

En stor kontorsskrivare som skriver både snabbt och snyggt, men den är testets överlägset dyraste skrivare, men så kostar den också lite mer.

Specifikationer

Märke
Epson