Alle hovedfunktionerne er kun et enkelt tryk væk i printerens menu.

Canon Pixma TS8351

Pixma TS8351 är en enkelt designad skrivare som skannar, skriver ut och kopierar i hög kvalitet.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Canon
9.0

Du får förvånansvärt bra utskrifter och ett fint urval av funktioner i Canons multiskrivare Pixma TS8351. Den ser inte så mycket ut för världen med sin enkla design i antingen svart eller vitt, men inuti gömmer sig sex bläckpatroner som skriver ut både textdokument och foton i hög kvalitet.

Det tog över tre minuter att skriva ut ett 15 x 10 cm foto av högsta kvalitet så det kan ta tid att skriva ut många semesterbilder, men det är det värt. Det går snabbare med textdokument, där vi kunde skriva ut 16 sidor på en minut.

Pixma TS8351 är generellt sett väldigt enkel att använda tack vare den stora pekskärmen i färg. Menyerna är logiskt uppbyggda och de tre mest använda funktionerna – skriva ut, skanna och kopiera – fyller hela huvudmenyn med stora och tydliga ikoner.

Övre delen av skrivarens framsida kan fällas ut för att du lättare ska se vad som visas på skärmen. Du måste dock vara lite försiktig med skrivaren, för alla lösa delar som lådor, brickor och hyllor är tillverkade i ganska tunn plast vilket får dem att kännas ganska bräckliga.

Vi hade lite problem med att få den att ansluta till vårt trådlösa nätverk, men när det väl var på plats var det enkelt att skriva ut från Canons app till mobilen. Du kan dessutom välja att skanna bilder direkt till en mobil från Pixma TS8351.


+ Enkel design

+ Bra skärm

– Ömtåligt plasthölje

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Pixma TS8351 är en enkelt designad skrivare som skannar, skriver ut och kopierar i hög kvalitet.

Specifikationer

Märke
Canon
Typ
Multifunktionsprinter
Färg eller svartvit
Farve
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
4800 x 1200 DPI
Upplösning bildläsare
2400 x 4800 DPI
Antal bläckpatroner
6
Anslutning
USB
Nätverk
Wi-Fi 4
Mått
43,5 x 31,6 x 14,5 cm
Pappersfack
100
Utskrift 10x15 cm foto
3 minutter og 12 sekunder
Svartvita sidor per minut
16 sider/minut