Den store skærm gør det nemt at betjene printeren.

Canon I-Sensys Mf455dw

Canons laserskrivare är enkel att använda tack vare en jättestor färgskärm.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Canon
8.1

Canon I-Sensys Mf455dw företagets tolkning av en seriös svartvit laserskrivare för hemmakontoret eller kanske det lilla företaget. Den kan både skanna och kopiera och har ett stort magasin för tomma A4-ark samt en rymlig hylla för utskrivna sidor. Därmed är I-Sensys Mf455dw redo att spotta ur sig en massa sidor när det behövs.

Skrivaren skriver ut både text och grafik med fin kvalitet. Även vid stor förstoring under vårt elektroniska mikroskop var bokstävernas kanter i en text helt skarpa utan blödning eller suddighet.

De vanligaste funktionerna som kopiering och skanning styrs enkelt med den stora, snygga färgskärmen högst upp på skrivaren. Den gör det också enkelt att ansluta skrivaren till nätverket vid installationen.

När vi skrev ut från datorn kunde det ta ända upp till 15–20 sekunder innan skrivaren vaknade till liv och började skriva ut. Det känns som en evighet om du behöver skriva ut något snabbt. När skrivaren väl hade kommit igång spottade den ut de svartvita utskrifterna i ett högt tempo. Efter att första utskriften landat på skrivarens utskriftshylla, kom det ut cirka 34 sidor i minuten. Skrivaren kräver inte speciellt stor skrivbordsyta, men pappersfacket, arkmataren, skannern och hyllan för färdiga utskrifter får sammantaget skrivaren att bli ganska hög. Det här är inte en skrivare man placerar på en hylla, för när locket till skannern ska öppnas för att ta en fotokopia är det nästan en hel meter från toppen på locket till botten på skrivaren.

Vi skrev ut ett helt pappersfack med cirka 250 sidor när vi testade skrivaren. På den tiden blev det pappersstopp en gång, men det var ganska enkelt att öppna skrivaren och ta ut pappret så att utskriften kunde fortsätta.


+ Stor och bra skärm

+ Rymligt pappersmagasin

– Väntetid för första sida

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Canons laserskrivare är enkel att använda tack vare en jättestor färgskärm.

Specifikationer

Märke
Canon
Typ
Skrivare
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
1200 x 1200 DPI
Upplösning bildläsare
600 x 600 DPI
Anslutning
USB 2.0
Nätverk
Wi-Fi 4
Mått
45,3 x 46,4 x 39,2 cm
Pappersfack
250/
Svartvita sidor per minut
34