Printeren er forholdsvis høj, men den optager ikke meget mere skrivebordsareal end et par A4-ark.

Brother DCP-L2530DW

DCP-L2530DW är en skrivare som bara gör vad man säger åt den att göra, och skriver ut sida efter sida i ett högt tempo.

av Morten Skeldal Østergaard #Skrivare #Brother
8.5

Brother DCP-L2530DW är en sådan skrivare som bara gör vad den blir tillsagd, utan att du behöver oroa dig för uttorkade bläckpatroner eller konstanta pappersstopp. Den bara skriver ut sida efter sida och producerar svartvita sidor med fin hastighet. Det sitter även en utmärkt A4-skanner i locket för att göra fotokopior eller inskanningar till datorn. Skannern är självklart i färg, även om du bara kan ta svartvita kopior med DCP-L2530DW. Det är ingen konst att skriva ut från datorn och med Brothers app på mobilen, och du kan även använda Apples Airprint för att skriva ut direkt från appar på din iPhone eller iPad.

Den skrev ut 17 svartvita sidor i minuten under vårt test. Allt var skarpt och snyggt. Om du behöver skriva ut på båda sidor av pappret kan skrivaren automatiskt vända pappret och skriva ut även på den andra sidan.

Det är enkelt att nå och öppna luckor, fack och magasin, och allt känns stabilt. I botten sitter ett stort pappersmagasin med plats för 250 A4-ark. Den lilla skärmen är svartvit och det finns bara plats för två rader med text. Det behövs å andra sidan inte mer, för du kan utan problem ställa in skrivaren att till exempel göra fler kopior och se över inställningarna på skärmen.

Brother DCP-L2530DW är i alla avseenden en skrivare som inte gör mycket väsen av sig. Den är väldigt tyst, till och med när vi körde vårt hastighetstest och skrev ut ett halvt pappersmagasin.


+ Enkel åtkomst till lock och magasin

+ Stort pappersmagasin

– Liten svartvit skärm

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

DCP-L2530DW är en skrivare som bara gör vad man säger åt den att göra, och skriver ut sida efter sida i ett högt tempo.

Specifikationer

Märke
Brother
Färg eller svartvit
S/H
Pappersstorlek
A4
Upplösning skrivare
600 DPI
Nätverk
Wi-Fi 4
Mått
41 x 39,8 x 27,2 cm
Svartvita sidor per minut
17