Den brede, hvide kant i begge sider lyses op af hvidt LED-lys, når du starter en videosamtale.

Poly Studio P21

Poly Studio P21 lyfter både bild- och ljudkvaliteten vid videosamtal.

av Morten Skeldal Østergaard #Skärm #Poly
8.1

Poly Studio P21 är en produkt som vi inte har sett tidigare. Även om P21 till förväxling liknar en vanlig datorskärm, är den i praktiken en apparat som främst är avsedd att användas för videosamtal. Faktum är att P21 innehåller inte bara en webbkamera utan även skärm, lampor, högtalare och mikrofon.

Allt du behöver göra är att ansluta P21 till datorn med den medföljande USB-kabeln. Den känns automatiskt igen av datorn och installeras som en webbkamera. När du har installerat inställningsprogrammet för P21 på datorn är du redo att börja ringa.

Vi provade att öppna Google Meet och höll ett möte framför P21, och det var en positiv överraskning hur bra det faktiskt fungerade. Båda bild- och ljudkvaliteten kan konkurrera med de bästa webbkameror som vi testat. Kamerabilden lyfts verkligen av de två lamporna längs skärmkanten. De lyser in mot en bred, vit ram på varje sida, och det indirekta ljuset ger en så behaglig, mjuk belysning av ditt ansikte så att det nästan ser ut som om du sitter i en TV-studio. Ljudet är klart och tydligt i båda ändar av samtalet, och det blir en helt annan och framför allt bättre upplevelse än att hålla ett möte med en bärbar dator.

I skärmens övre kant sitter ett skjutreglage som kan användas för att fysiskt stänga av webbkameran, så att du är säker på att ingen tittar.

Om vi kunde välja att ändra en sak med Poly Studio P21 skulle det vara ytan på skärmen. Den har en tendens att reflektera omgivningen, vilket kan vara lite distraherande.


+ Bra ljud och bild

+ Du kan täcka för kameran

– Blank skärm

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Poly Studio P21 lyfter både bild- och ljudkvaliteten vid videosamtal.

Specifikationer

Märke
Poly
Storlek
21"
Upplösning
1920 x 1080 pixels
Kontrast
1000:1
Format
16:9
Anslutning
USB
Högtalare
2 x 10 watt