Webkameraet er fastmonteret på toppen af skærmen.

Lenovo ThinkVision T27HV-20

Lenovos skärm har bra bild, dessutom får du alla funktioner som man kan önska sig till hemmakontoret.

av Morten Skeldal Østergaard #Skärm #Lenovo
9.6

Det blir svårt att hitta en bildskärm för hemmakontoret med fler funktioner än Lenovo ThinkVision T27HV-20. Den är på 27 tum och saknar stort sett kant upptill och på kortsidorna, men under
skärmen sitter högtalarna i en bred, perforerad list. Det är några av de största inbyggda högtalare vi har sett i en datorskärm och de levererar ett fylligt ljud som höjer sig över genomsnittet. Föredrar du att använda hörlurar sitter det ett uttag på sidan av skärmen, och när du inte använder hörlurarna kan du fälla ut en plastarm att hänga dem på.

Skärmbilden är snygg och skarp tack vare förhållandevis hög upplösning, plus att den har bra färgåtergivning utan att vara för färgintensiv. T27HV-20 kan automatiskt minska mängden blått ljus, för att det inte ska bli så ansträngande att arbeta med skärmen på kvällen. Det finns till och med en funktion som kan påminna dig om att titta bort från skärmen då och då för att fokusera på någonting som är lite längre bort, så att du får välbehövlig ögongympa.

På ovansidan av skärmen sitter en bra webbkamera. Bildkvaliteten är mycket bättre än på de flesta bärbara datorer och det går att stänga av kameran med en fysisk knapp. Om det inte känns tillräckligt säkert kan du även vrida kameramodulen så att kameralinsen pekar rakt ner i skärmens överkant.

Vi har sällan upplevt en skärm som varit så svår att flytta på bordet. Både den monumentala foten och den lodräta armen som håller skärmen är tillverkade i metall. Tillsammans med den stora högtalarmodulen bidrar det till att göra den här stora skärmen väldigt tung. Under foten sitter dessutom fyra stora gummifötter och vi lyckades faktiskt inte skjuta skärmen så mycket som en centimeter över skrivbordet. I foten finns också ett brett spår där du kan ställa mobilen på högkant.


+ Bra bild

+ Stabilt bygge

+ Ett ymnighetshorn av funktioner

 

Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Lenovos skärm har bra bild, dessutom får du alla funktioner som man kan önska sig till hemmakontoret.

Specifikationer

Märke
Lenovo
Storlek
27 tommer
Upplösning
2560 x 1440 pixels
Kontrast
1000 :1
Ljusstyrka
350 cd/m²
Format
16:9
Anslutning
2 x DisplayPort, 1 x HDMI, 4 x USB, 1 x USB-C
Paneltyp
IPS
Högtalare
Ja
Betraktningsvinkel
178 grader/178 grader
Effekt
25 watt
Responstid
4 ms
Mått
61,4 x 60,9 x 20,8 cm
Vikt
7,4 kg