Bortsett från de röda delarna på stativet är Predator XB1 en stilren bildskärm med en bild som går ända ut till kanten.

Acer Predator XB1

Acer Predator XB1 ger enastående bildkvalitet med hög uppdateringsfrekvens

av #Skärm #Acer
9.3

Vad du än söker när du letar efter en ny bildskärm lär Acer Predator XB1 klara av det. Egentligen är detta en bildskärm för spel. Den har en uppdateringsfrekvens på 165 hertz för att grafik i framför allt spel ska bli så hackfri som möjligt.

Fantastisk billedkvalitet
Bildkvaliteten är mycket hög tack vare IPS-panelen som även gör att bilden ser bra ut ur alla bildvinklar, något som annars är ett vanligt problem. Inte ens färgerna eller kontrasten ändras nämnvärt när man tittar från sidan.

Utöver detta gör Nvidias teknik G-sync att rörliga bilder flyter ännu smidigare och det går inte att se minsta hack ens i avancerade och snabba spelsekvenser.

För den som söker en bildskärm för att surfa och läsa e-post är det överdrivet ambitiöst att köpa Predator XB1, om nu inte dess flotta yttre lockar.

Kantlös
Bildytan går nästan ända ut till skärmkanten och ramen är bara någon millimeter tunn. Den kantlösa designen ger en mer livfull upplevelse eftersom det inte finns någon ram som fångar ögonen. Logotypen i skärmens nederkant samt det med färg framhävda stativet kan dock avskräcka de mest hängivna minimalisterna.

Vem som helst kan montera Acer XB1. Skärmen klickas fast på stativet och sedan skruvas den v-formade foten på med en skruv som sitter på plats redan från början. De ergonomiska egenskaperna sträcker sig till att skärmen kan vinklas och justeras i höjdled.

På skärmen hittar vi fyra usb 3.0-portar samt en anslutning av vardera hdmi och DisplayPort. Det finns också ett hörlursuttag. De inbyggda högtalarena kan om man är lite snäll klassas som okej.

Det är kul att använda Predator XB1. Den täcker garanterat de flestas behov med råge, oavsett om den ska användas till spel eller om det bara gäller att ställa en cool bildskärm på skrivbordet. Fast det är klart, 6 500 kronor är mycket pengar.

Acer Predator XB1 finns att köpa här via Pricerunner


+ Oklanderlig bildkvalitet
+ Hög uppdateringsfrekvens
+ G-Sync
Dyr

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Predator XB1enastående bildkvalitet med hög uppdateringsfrekvens för den kräsne.

Specifikationer

Märke
Acer
Storlek
27 tum
Upplösning
2560 x 1440 pixel
Kontrast
1 000:1
Ljusstyrka
350 Nit
Format
16:9
Anslutning
DisplayPort, hdmi, 4x usb 3.0, hörlurar
Paneltyp
IPS
Högtalare
Ja
Betraktningsvinkel
178/178
Effekt
71,5 watt
Responstid
4 ms
Mått
73,6 x 55,8 x 6 cm (med stativ)
Vikt
8 kilo (med stativ)