Acer H277HU är en bra bildskärm med hög bildkvalitet

Acer H277HU

Acers H277HU är en elegant skärm med en exklusiv och nästan kantlös design och en särdeles hög bildkvalitet med fin kontrast och livfulla färger.

av #Skärm #Acer
8.4

Bilden stjäl uppmärksamheten när vi drar i gång Acers bildskärm H277HU. Den millimetertunna kanten och den tunna metallringen till stöd drar blickarna till sig. Saken blir inte sämre av att skärmen är på 27 tum och att bilden känns ovanligt levande.

Det är särskilt skärpan som märks. Till och med små ikoner och liten text på skrivbordet blir tydlig och klart läsbara även för en medelålders datoranvändare. Det är ett sant nöje att arbeta med text på den här skärmen och vi kan sitta i timmar och skriva utan att det känns i ögonen. Kombinationen av 2560×1440 pixel, hög kontrast och drag i färgerna gör också att fotografier blir detaljrika och att filmer får liv.

Exklusiv formgivning, få inställningar
Den höga bildkvaliteten kommer väl till pass med alla möjliga bildkällor. På baksidan hittar vi förutom hdmi, DisplayPort och dvi även en usb C-port, vilket gör att bildskärmen känns modern och i tiden.

Den näst intill kantlösa formgivningen med en millimetertunn metallram runt bildytan är både snygg och exklusiv. Under det tilltalande yttre finns det tyvärr en del begränsningar. Det går till exempel bara att vinkla skärmen en aning, någon annan fysisk anpassning finns inte. Den som tycker att den stora bilden hamnar lite för lågt på skrivbordet är tvungen att ta till det klassiska tricket med böcker under stativet för att höja skärmen. Det känns inte i tiden.

Acers H277HU finns att köpa här via Prisjakt.


+ Skarp bild
+ Levande färger
Få fysiska inställningar

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Hög bildkvalitet med bra kontrast och levande färger. De fysiska inställningarna haltar dovk en del.

Specifikationer

Märke
Acer
Storlek
27 tum
Upplösning
2560 x 1440
Kontrast
100 000 000:1
Ljusstyrka
350 cd/m²
Format
16:9
Anslutning
DVI, HDMI, DisplayPort, 2x usb 3.0, 1x usb 3.1
Paneltyp
IPS
Högtalare
2x 3 Watt
Betraktningsvinkel
178
Effekt
57 kWh
Responstid
4 ms
Mått
61,3 x 43,9 x 21,7 cm
Vikt
3,7 kg