Norton 360 Standard er en omfattende, men også lidt dyr sikkerhedspakke.

Norton 360 Standard

En av de bästa säkerhetsprogrammen blir tvåa.

av Morten Skeldal Østergaard #Program appar spel #NortonLifeLock
9.5

Varje dag registrerar det oberoende tyska testinstitutet AV-Test över 350 000 nya skadliga program på internet.

Det har blivit så enkelt för ohederliga personer att skapa nya virus och andra skadliga program, att AV-Tests samlade databas förra året för första gången passerade en miljard skadliga program.

Därför är det viktigt att ha ett riktigt bra säkerhetspaket installerat i sin dator. Vi har låtit AV-Test prova hur väl Norton 360 Standard klarar hoten.

Nortons säkerhetsprogram brukar vara med i toppen i våra tester och årets utgåva är inget undantag. Norton 360 Standard fångade enkelt upp samtliga virus som användes av AV-Test. Samtidigt som det lyckas med det påverkar det inte datorns prestanda särskilt mycket. Det går att jobba vidare med datorn som om ingenting har hänt medan det jobbar.

AV-Test undersöker också om Norton 360 kan se skillnad på virus och säkra program som uppträder misstänkt. Det visar sig att Norton 360 ger en falsk varning för ett säkert program. Det är ingen katastrof, men det finns konkurrenter som klarar detta bättre. Detta misstag petar ner Norton till andraplatsen i vårt jämförande test.

Norton 360 Standard är ett omfattande och dyrt säkerhetspaket. Förutom effektivt skydd mot virus ingår det även tio gigabyte lagringsutrymme på företagets servrar för backup av filer.


+ Ett av de effektivaste säkerhetsprogrammen
+ Backupfunktion
En falsk varning

Läs mer om Norton 360 Standard


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Norton 360 Standard är ett av de bästa säkerhetspaketen som finns, men en falsk varning fick vi.

Specifikationer

Märke
NortonLifeLock
Funktioner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Svenska
Övrigt
Skyddar 1 enhet