Test av Kaspersky Internet Security 2021

Kaspersky Internet Security (2021)

Ett av de bästa säkerhetspaketen.

av Morten Skeldal Østergaard #Program appar spel #Kaspersky
9.4

Det har gått lite nedåt för Kasperskys säkerhetspaket sedan det ryska företaget 2020 vann vårt senaste jämförande test av den här typen av program. Kaspersky hör dock fortfarande till de bästa säkerhetslösningarna på marknaden.

Kaspersky Internet Security ger ett mycket effektivt skydd av datorn. Det fångar upp i stort sett alla de hot som vår testdator utsätts för. Den enda kategori där Kaspersky inte är 100 procent verkningsfullt är när det handlar om att stoppa nya hot. Där når programmet bara 99,1 procent, vilket emellertid fortfarande är i världsklass.

Under våra tester ger Kaspersky Internet Security bara en enda falsk varning under en kontroll av ett ofarligt program. Det är en falsk varning mer än vad vi fick 2020, men det är egentligen inte så mycket att bråka om.

Det går upp till 36 procent långsammare att läsa in webbsidor när Kaspersky Internet Security jobbar i bakgrunden. Det är lite för mycket. Däremot påverkar inte programmet andra delar av datorns hastighet på samma sätt.

Kasperskys säkerhetspaket innehåller många smarta funktioner. Vi gillar särskilt Safe Money som ger ett bra skydd vid internetshopping och när det ska betalas med kreditkort på internet. Det går bara att genomföra en betalning när den aktuella webbsidan är inlagd i listan över säkra sajter.

För att kunna genomföra ett bra test av det skydd som programmet ger samarbetar vi med det tyska testinstitutet AV-Test, som har en av världens största samlingar av datorvirus. AV-Test testar kontinuerligt säkerhetsprogram och under den närmaste tiden kommer vi att testa flera av Kasperskys konkurrenter för att så småningom kunna kåra det bästa säkerhetspaketet 2021.


+ Effektivt skydd
+ Många bra funktioner
Gör webbsidor sega

Läs mer om Kaspersky Internet Security


Hitta bästa priset just nu

Conclusion

Kaspersky Internet Security ger ett av de bästa skydden som finns av en dator.

Specifikationer

Märke
Kaspersky
Funktioner
Skydd mot virus, onlinespårning, spionprogram, osäkra betalningar, webbkamerahackare
Operativsystem
Windows 10
Språk
Svenska