Menyn i Kaspersky Internet Security 2017 är enkel och tydlig.

Kaspersky Internet Security 2017

Säkerhetspaket som skyddar datorn mot de flesta hot. Finns i flera licenser, från en enhet i ett år till tio enheter i två år.

av #Program appar spel #Kaspersky
9.0

På internet finns det otaliga hot som kan drabba en i många former. Kaspersky Internet Security 2017 ger dock ett bra skydd mot det mesta, från nätfiske och osäkra trådlösa nätverk till skadliga program.

Programmets finmaskiga nät fångar upp alla kända skadliga filer i realtid, både på webbsidor och sådan som är bifogade i e-post. Kaspersky är på ständig vakt och skyddar datorn utan att egentligen märkas. Under testet har det inte kommit med falska varningar för godartade program. Allt sker i bakgrunden utan att tära märkbart på datorns prestanda. Det går till exempel att göra en komplett genomsökning av datorn samtidigt som vi jobbar vidare i ett kontorsprogram eller läser e-post.

Nya funktioner i Kaspersky Internet Security 2017
Förutom ett rejält skydd är Internet Security 2017 enkelt att använda med ett användargränssnitt som tydligt och enkelt visar alla funktioner som bidrar till hög säkerhetsnivå i datorn.

Ett exempel är den nya funktionen Software Updater som hjälper till att hålla andra program uppdaterade, något som är viktigt eftersom äldre versioner av program kan innehålla säkerhetsbrister som hackare kan dra nytta av. Programmen uppdateras snabbt och lätt inifrån Internet Security.

Secure Connection är en annan intressant nyhet som skyddar datorn om den är ansluten till osäkra nätverk, till exempel på flygplatser och caféer. Funktionen krypterar alla data som skickas och tas emot, vilket är smart och säkert men som också märkbart sänker surfhastigheten. Det är dock ett pris som är värt att betala och som inte stör vårt intryck av detta formidabla säkerhetsprogram.

Kaspersky Internet Security 2017 finns att köpa direkt från Kaspersky

+ Bra skydd
+ Lätt att använda
+ Många bra funktioner
Enskilda funktioner drar ner hastigheten

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Kraftfullt och lättanvänt säkerhetsprogram med många funktioner. Skyddet mot osäkra nätverk gör dock surfningen seg.

Specifikationer

Märke
Kaspersky
Funktioner
Secure Connection, Software Updater, Forældrekontrol, Sårbarhedsscanning
Operativsystem
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8
Systemkrav
800 MB på hårddisken, 1 GB ramminne
Språk
Svenska
Övrigt
Licenser i 1 eller 2 år för 1, 3, 5 eller 10 enheter