Med Uninstaller 7 är det enkelt att hitta de program du inte behöver och att radera dem.

IObit Uninstaller 7 PRO

IObit Uninstaller 7 PRO är ett utmärkt program för att avinstallera program och frigöra plats på hårddisken. Det rensar dessutom bort filer som annars skulle ha lämnats kvar.

av #Program appar spel #IObit
8.8

Det är något av en pina att avinstallera program via inställningarna i Windows 10, i alla fall efter att ha vant sig vid IObit Uninstaller. När programmet startas visar det en lista med alla i datorn installerade program, komplett med hur mycket plats de tar, när de installerades och vem som har gjort dem.

Det är bara att bocka för ett eller flera program som ska avinstalleras, klicka på Avinstallera och låta IObit ta hand om allting. Det söker igenom HELA datorn och raderar även sådana filer som inte nödvändigtvis skulle ha tagits bort med Windows avinstallation.

Funktionen för att ta bort flera program på en gång är riktigt trevlig. Det krävs bara ett klick per program för att få bort dem, till skillnad mot det vanliga sättet som innebär ett ändlöst klickande.

Perfekt för hårddiskstädning
Med IObit Uninstaller är det lätt att städa upp på hårddisken. Det går att se vad som tar störst plats, vilka program som sällan används eller vilka som nyligen har installerats. Samtliga listor kan sorteras i storleksordning, vilket gör det osedvanligt lätt att hitta utrymmestjuvarna om hårddiskutrymmet börjar tryta.

IObit har dock en enerverande förmåga att hela tiden göra reklam för sina andra program, något som skämmer intrycket. En meny är fylld med orangea utropstecken för att installera andra program för optimering, drivrutinsuppdateringar och skydd mot farliga program. Det ska man slippa när man betalar för ett program.


+ Snabb avinstallation
+ Ta bort flera program samtidigt
+ Lätt att använda
För mycket reklam


IObit Uninstaller 7 PRO finns att köpa direkt av tillverkaren

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Uninstaller 7 PRO gör det enkelt att avinstallera flera program samtidigt, men det är för mycket reklam bland menyerna.

Specifikationer

Märke
IObit
Operativsystem
Windows XP, Vista, 7, 8, 10
Systemkrav
Minimum 300 MB hårddiskutrymme. Skärmupplösning på minst 1024 x 768 pixel.
Språk
Svenska