Icecream Slideshow Maker Pro

Fascinerande bildspel

av #Program appar spel #Icecream Apps
8.6

Förr i tiden var det populärt att framkalla diabilder som sattes i speciella ramar för att kunna visas i en diabildsprojektor. Plötsligt fick de små bilderna liv när de visades i stort format på en vit duk. Det var i praktiken det enda sättet att njuta av bilderna i färg. Dåtidens papperskopior stod sig slätt.

Lite av den stämning som rådde framför den vita duken kan du nu uppleva med programmet Slideshow Maker Pro. Tillverkarens namn, Icecream Apps, må låta barnsligt och larvigt, men det här ett välgjort program som är enkelt att använda.

Det innehåller alla de funktioner som man kan ha nytta av för att skapa fina bildspel med bilderna från den senaste semestern eller födelsedagen.

Slideshow Maker Pro är på svenska och allt man egentligen behöver göra är att välja den mapp där bilderna finns och klicka på en knapp. Sedan är bildspelet klart. Redan nu är bildspelet klart att exporteras som en videofil till hårddisken eller direkt till någon tjänst på internet.

Det går förstås att jobba vidare med bildspelet och välja exempelvis övergångar mellan bilderna. För att göra det hela ännu bättre går det att lägga till texter på bilderna och bestämma hur länge varje enskild bild ska visas.

Den som vill förädla bildspelet ytterligare man med fördel lägga på musik eller andra ljud till bilderna, kanske en kommentar. Slutligen går det att välja kvalitet och upplösning innan filen sparas eller bränns på en dvd eller cd.

Slideshow Maker Pro är lätt att komma in i, det är stabilt och det är enkelt uppbyggt. Nog är det värt den knappa tvåhundring Pro-versionen kostar.


+ På svenska
+ Lätt att använda
+ Exporterar i alla gängse format

Läs mer om Icecream Slideshow Maker Pro


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Ett enkelt uppbyggt program som gör det till ett nöje att skapa egna bildspel. Rätt funktioner och på svenska.

Specifikationer

Märke
Icecream Apps
Funktioner
Bildspel
Operativsystem
Windows 10
Språk
Svenska