F-Secure Total

F-Secure Total

Ett starkt säkerhetspaket som kan skydda alla typer av enheter mot samtidens allvarliga hot. Alla hot fångas upp på ett effektivt sätt, men det finns även brister.

av #Program appar spel #F-Secure
8.7

Virus och andra farliga program drabbar i dag inte bara våra datorer. Mobiltelefoner och pekdatorer är också utsatta och det försöker moderna säkerhetspaket ta höjd för. F-Secure TOTAL fungerar med de flesta operativsystem och det innehåller en rad funktioner för att göra olika typer av enheter säkra.

TOTAL skyddar dig bland annat när du använder internetbanken i datorn genom att blockera alla andra processer och webbläsarflikar. Det går också att exempelvis spåra försvunna mobila enheter via de inbyggda gps:erna. Dessutom får vi förstås det gamla vanliga virusskyddet mot alla former av skadlig kod.

Kraftfullt skydd

Det sistnämnda klarar TOTAL med den äran. Programmet får faktiskt toppbetyg i det senaste testet från det tyska testinstitutet AV-Test. F-Secures paket ger med andra ord bästa möjliga skydd när det handlar om att hitta och utrota skadlig kod som redan har hittat in i datorn eller som försöker ta sig in.

Skyddet är det som sagt inget fel på. Värre är det med användarvänligheten. Programmet är visserligen på svenska, men F-Secure TOTAL:s många verktyg är fördelade i ett program som finns i datorn samt i internetportalen My F-Secure, som nås via webbläsaren. Det inne-bär att man ofta får hoppa fram och tillbaka mellan dessa två när man inte kommer ihåg var en specifik funktion finns.


+ Effektivt mot många hot
+ Många nyttiga funktioner
Rörigt


Läs mer om och köp F-Secure Total direkt från F-Secure

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

F-Secure Total är ett starkt säkerhetspaket som skyddar många enheter, men användarvänligheter är inte alltid den bästa.

Specifikationer

Märke
F-Secure
Funktioner
Antivirus, realtidsskydd, bankskydd, familjeinställningar
Operativsystem
Windows, iOS, Android
Språk
Svenska