Pakken kan både beskytte pc, tablet og mobil.

F-Secure SAFE

Elegant säkerhet med vettiga funktioner.

av #Program appar spel #F-Secure
8.3

F-Secure SAFE är ett säkerhetsprogram med ganska få funktioner. Det är faktiskt nästan avskalat och det är tydligt att det har till främsta uppgift att skydda datorn mot hot och hackare. Det lyckas det bra med. F-Secure SAFE får höga poäng för att identifiera hot och sedan skydda datorn mot dem.

Samtidigt är det enkelt att göra en viruskoll eller att ställa in hur ofta datorn ska kontrolleras. Ren allmänt är programmet snyggt och prydligt. Det är logiskt uppbyggt och enkelt att hitta i – här finns inga kringelkrokar eller svårtydda undermenyer att leta i. Alla funktioner är samlade under fyra flikar i vänsterkanten och det hela påminner lite om hur Windows 10 är uppbyggt.

Styr skärmtid i andra enheter

Startfönstret visar tydligt om datorn är säker eller hotad. Här ser man direkt om datorn är skyddad och programmet uppdaterat. Det finns även ett surfskydd som bland annat ger ett extra skyddslager när internetbanken används. I praktiken innebär det att vissa webbsidor och tjänster är blockerade när internetbanken är öppen. Det är smart eftersom det då blir svårare för utomstående att komma och betalningsinformation.

En annan mycket bra funktion är verktyget My F-Secure, som egentligen är en hemsida som ger tillgång till alla de enheter som SAFE är installerat på. Här visas om programmet är aktivt på enheterna och det går även att fjärrstyra dem till viss del. Det går till exempel att sätta gränser för hur sent på kvällen en dator får användas och stoppa visst innehåll som inte får vara tillgängligt i den datorn, till exempel porr eller kasinospel.


+ Hög säkerhet
+ Kontroll av flera enheter
Få funktioner

Läs mer om F-Secure SAFE


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

F-Secure SAFE skyddar datorn och gör det möjligt att kontrollera skärmtid och innehåll på andra enheter som programmet är installerat på.

Specifikationer

Märke
F-Secure
Funktioner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Svenska
Övrigt
Skyddar 3 enheter