BullGuard Internet Security indholder – modsat mange andre sikkerhedspakker – et simpelt, men godt backup-program.

Bullguard Internet Security

Hög säkerhet, men det ser rörigt och trist ut.

av #Program appar spel #Bullguard
8.0

BullGuard Internet Security är ett antivirusprogram som bjuder på de mest grundläggande funktionerna, plus några till Användargränssnittet är indelat i nio punkter: Antivirus, Brandvägg, Sårbarheter, Säkerhetskopiering, Game Booster, PC Tune Up, Föräldrakontroll, Secret Browser och BullGuard VPN.

Den viktigaste funktionen av dessa är Antivirus. Bullguard klarar sig bra och det hittar de hot som det ska i datorn. Programmet får höga betyg för säkerhet och skydd. En bra detalj är att Bullguard även letar efter rootkit, det vill säga skadlig kod som gömmer sig djupt nere i Windows. Det är något som många antivirusprogram har svårt att upptäcka.

Dessvärre ger programmet ett något rörigt intryck med en blandning av svenska och engelska namn på de olika funktionerna. Det är inte heller särskilt intuitivt, något som kommer till uttryck när vi försöker ställa in hur ofta programmet ska viruskolla datorn. Det blir något av ett detektivarbete att hitta rätt bland alla alternativ. Efter ett bra tag hittar vi vad vi söker under Avancerade alternativ, Antivirusprofiler och den näst intill osynliga knappen När. Det är fult, ologiskt och krångligt.

Blockera bestämda objekt

BullGuard kan blockera både hemsidor och program. Det är smart om minderåriga använder datorn och du inte vill att de ska komma åt vissa webbsidor eller inte kunna starta vissa program. Denna funktion är enkel att ställa in och den blockerar de valda objekten effektivt.

En annan bra funktion är säkerhetskopieringen. Den är visserligen enkel, men den fungerar som den ska. Det går att automatisera säkerhetskopieringen för att ske dagligen, veckovis eller en gång i månaden, och backuperna kan sparas lokalt eller på någon onlinetjänst.


+ Inbyggd backup
+ Kan blockera hemsidor
Inte så intuitivt

Läs mer om Bullguard Internet Security


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

BullGuard Internet Security ger ett soliit skydd och hög säkerhet, med användargränssnittet är gammaldags.

Specifikationer

Märke
Bullguard
Funktioner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Svenska
Övrigt
Skyddar 3 enheter