Bidefender beskytter mod stort set alle trusler – fx ransomware, hvor it-kriminelle låser dine filer og vil have løsepenge for at give dig adgangen tilbage.

Bitdefender Internet Security

Säkerhetsprogram med fokus på integritet.

av #Program appar spel #BitDefender
9.4

Bitdefender brukar traditionella sett alltid få toppoäng för skyddet av datorn, och årets version av Bitdefender Internet Security är inget undantag. Programmet får höga poäng av AV-Test när det handlar om skydd mot skadlig kod, som till exempel virus, maskar och trojaner. Här är verkligen säkerheten hög och programmet fångar upp nästan alla hot vi utsätter det för.

Utformningen av Bitdefender är klassisk: Från startfönstret, eller kontrollpanelen, kommer man åt snabbskanning av datorn, säker betalning, uppdateringar samt Bitdefenders VPN-funktion, som dock kostar 400 kronor extra per år. Kontrollpanelen kan skräddarsys med de funktioner man vill ha här.

I en kolumn till vänster finns det fler funktioner. Under Skydd finns alla verktyg som används för att skydda datorn, det vill säga antivirus, brandvägg, antispam och så vidare. Här går det även att söka igenom datorn efter andra säkerhetsrisker, till exempel dåliga lösenord, saknade Windowsuppdateringar eller säkerhetsstatusen för nätverket.

Stort fokus på integritet

I samma kolumn finns valen Sekretess, som leder till en rad funktioner för att skydda din integritet i olika sammanhang. Det går att förstöra filer, spara lösenord i så kallade plånböcker och bestämma vilka program som får komma åt webbkameran eller mikrofonen. Här finns även Säker betalning, som leder till ett nytt fönster i vilket man lägger in de webbsidor som ska skyddas av funktionen.


+ Hög säkerhet
+ Enkelt att använda
+ På svenska

Läs mer om Bitdefender Internet Security


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Bitdefender får höga poäng för säkerheten. Samtidigt innehåller det många funktioner för att skydda din integritet på internet och i datorn.

Specifikationer

Märke
BitDefender
Funktioner
Antivirus
Operativsystem
Windows 10, 8, 7
Språk
Svenska
Övrigt
Skyddar 1 enhet