AVG Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker til prisen.

AVG Internet Security

Skydd för tio olika typer av enheter.

av #Program appar spel #AVG
9.4

AVG kan det här med datorsäkerhet. När det handlar om att skydda datorn mot hackare, datatjuvar och falska webbsidor får AVG Internet Security toppbetyg.

Startfönstret innehåller fem stora ikoner som ger snabb åtkomst till de viktigaste funktionerna, eller i varje fall möjligheten att aktivera eller stänga av dem. För att ändra i själva inställningarna måste man klicka på den lilla menyikonen överst till höger och välja inställningarna. Här går det att ändra hur programmet fungerar. Det vore förstås mycket bättre om de här inställningarna samlades under de fem stora ikonerna – det hade gjort program mer överskådligt. När man väl har lärt sig var alla inställningar finns utspridda är det enkelt att ställa in programmets funktioner.

Skydd för tio enheter

Förutom virusskyddet stoppar AVG Internet Security attacker från hackare, och det går att utföra betalningar online extra säkert – både via internetbanken och i olika webbutiker. Det går även att begränsa åtkomsten till datorns webbkamera och välja att till exempel program måste få tillstånd av dig för att komma åt kameran. Eller så stänger man bara av kameran helt och hållet.

Det finns en stor fördel med den här licensen av AVG jämfört med konkurrenterna: Den skyddar ända upp till tio enheter av olika slag. Det är perfekt i en familj med många datorer, mobiler och surfplattor. Prispåslaget mot en enkellicens är i det närmaste försumbar – 50 kronor. Vill du skydda en enhet i ett år kostar det 469 kronor om året.


+ Hög säkerhet
+ Upp till tio enheter
Lite krångliga inställningar

Läs mer om AVG Internet Security


Hitta bästa priset just nu

Omdöme

AVG Internet Security skyddar hela tio enheter. Hög säkerhet, men lite svårt att hitta rätt i programmet.

Specifikationer

Märke
AVG
Funktioner
Antivirus
Operativsystem
Windows 7, 8 eller 10
Språk
Svenska
Övrigt
Skyddar 10 enheter