Test av WinOptimizer 16

Ashampoo WinOptimizer 16

WinOptimizer 16 håller datorn välstädad samtidigt som det är otroligt lätt att använda.

av #Program appar spel #Ashampoo
9.2

WinOptimizer 16 är, aningen förvirrande, 2018 års version av Ashampoos populära optimeringsprogram. Det är ett av världens mest omtyckta och erkända program för att trimma en pc – och det av goda skäl.

Den som använder WinOptimizer behöver inga andra optimeringsprogram. Det innehåller i stort sett alla funktioner som finns i andra liknade program. Det gäller till exempel borttagning av onödiga filer, uppstartsoptimering, avinstallation av program, säkerhetsinställningar i Windows och mycket mer.

Det går inte att överdriva hur enkelt WinOptimizer 16 är att använda. Startsidan innehåller de mest använda funktionerna och det är bara att klicka på en av dem och låta programmet göra jobbet. En viktig detalj är att programmet visar all information om de fel som det upptäcker innan det åtgärdar dem. Det är en garanti att inget ändras utan ditt medgivande.

Den här versionen av WinOptimizer har fått uppdaterad layout som gör det ännu enklare att använda. Det har även tillkommit två nya funktioner i form av energioptimering och en hanterare för webbläsartillägg. Båda två fungerar lika bra och är lika intuitiva som resten av programmet, även om energioptimeringen är den bättre och effektivare av de två.

Den största konkurrenten till WinOptimizer 16 är intressant nog Ashampoos egen gratisversion av programmet. Den innehåller många av de viktigaste funktionerna och är lika enkel att använda. Dock innehåller den inte energioptimeringen, autostädning eller webbläsartilläggsfunktionen. Vill du ha dem kan det definitivt vara värt att betala de knappa 200 kronor som WinOptimizer 16 kostar för tillfället.


+ Otroligt lättanvänt
+ Många användbara funktioner
+ Flera autofunktioner
Flera funktioner kan göras gratis


Ashampoo WinOptimizer 16 finns att köpa direkt från Ashampoo

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

WinOptimizer 16 samla nästan alla viktiga optimeringfunktioner i ett program, som samtidigt är otroligt enkelt att använda.

Specifikationer

Märke
Ashampoo
Funktioner
Optimering och städning av datorn
Operativsystem
Windows 10, Windows 8, Windows 7
Övrigt
På svenska