WinOptimizer 15 städar och optimerar datorn kontinuerligt för att den ska prestera maximalt.

Ashampoo WinOptimizer 15

WinOptimizer 15 skyddar, städar och optimerar datorn kontinuerligt, så att den hela tiden fungerar så bra som möjligt.

av Torben R. Simonsen #Program appar spel #Ashampoo
9.1

Så fort en ny dator tas i bruk börjar den sakta men säkert fyllas av skräp i form av onödiga och bortglömda filer, föråldrade inställningar med mera. Det är mödosamt och näst intill omöjligt att på egen hand städa upp efter sedan länge avinstallerade program, gamla tillbehör som inte längre används och så vidare, men Ashampoo WinOptimizer 15 gör det till en lek.

Version 15 är den senaste utgåvan av programmet och det är särskilt användarvänligheten som de grundliga tyska upphovsmännen har jobbat med. När programmet startas öppnas en instrumentbräda med de viktigaste funktionerna lätt åtkomliga. Med ett par klick börjar programmet städa.

Programmet fungerar bra och instruktionerna är lätta att förstå. Det nya användargränssnittet innebär dock inte att den som vill optimera och undersöka olika funktioner på egen hand lämnas därhän. Om möjligt finns det nu ännu mer att göra för den som vill djupdyka bland funktionerna. Det har bland annat tillkommit en helt ny modul för att hantera sekretessinställningarna i Windows 10, så att man får bättre kontroll över vad som delas med Microsoft och resten av världen.

Själva optimeringsprogrammet har också fräschats upp och funktioner som till exempel att hitta dubbletter och att återskapa raderad filer har blivit ännu snabbare.


+ Användarvänlig instrumentbräda
+ Automatisk optimering
+ Många inställningar
Dyr jämfört med gratisalternativen


WinOptimizer 15 köps direkt från Ashampoo

Hitta bästa priset just nu

Omdöme

Lättanvänd optimering och städning av datorn med bara ett par klick.

Specifikationer

Märke
Ashampoo
Funktioner
Optimering och städning av datorn
Operativsystem
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7
Systemkrav
Alla datorer som klarar ovanstående operativsystem
Språk
Svenska